0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Vaka, sta se tice sauh ovako on radio dok je bio zima.Upalim i obrtaje su na oko 1300-1400, za minuta rad u mesto podigao je na oko 1800 kada je bio poprilocno hladno, (od 0 do -5 stepeni spolnja temperatura).Zatim pocinjem da se krecem i nakon 2 km recimo obrtaje su padali na oko 1200.Zatim kada skazalka vidlivo se odlepuje i pokazuje vec 70 stepeni, sauh je padao na 1000 obrtaje i tako sve drzi tih obrtaje dok ne otvori termostat.E kada otvori termostat onda se dobijaju pravi obrtaje.E sada sta se desava kada vec nije zima.E ovako, upalim prvi start, obrtaje su na 1000.I drzi 1000 obrtaje konstantno sve dok termostat ne otvori i nakon taj trenutak dobijam prave obrtaje,Iako u sustini leptir za sauh je vracen nazad i je full otvoren, obrtaje drzi tako.No, kada dodjem u situaciju kako danasna kada sam imao veliki pad obrtaje kada motor se ugreje, ondak obrtaje "pod sauh" su bili 900.I za kraju jos jedno pitanje. Moze li na moja felicija da se namontira elektricni isparivac ?Jedan moj drug je imao Fiat uno 1.0 monopoint sa takvu rasplinjacu.Znaci ubrizgavanje plina je bio sa mesac, isto kako kod felicijava, samo sto isparivac je bio elektricni, nije imao vakuum