Anketa

Glasaj: Octavia 3 Facelift ??

Loše, ne sviđa mi se!
41 (43.2%)
Onako, očekivao sam bolje
26 (27.4%)
Svejedno, to je ostao isti auto
9 (9.5%)
Zanimljivo, originalno
10 (10.5%)
Odlično, sviđa mi se!
9 (9.5%)

Ukupno glasova: 95

Anketa završena: 09. Nov, 2017. 23:59

Autor Tema: Skoda Octavia 3 - Facelift, informacije, utisci  (Pročitano 72555 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Haris0032

Odg: Skoda Octavia 3 - Facelift, informacije, utisci
« Odgovor #195 poslato: 07. Nov, 2016. 18:47 »
Ma fuj.

Sent from my HTC One A9  

Van mreže voyager

« Odgovor #196 poslato: 07. Nov, 2016. 18:48 »
Što ga više gledam ipak mi se ne sviđa :(
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže Peja

« Odgovor #197 poslato: 07. Nov, 2016. 19:50 »
Karle, ima li neke "slike" koja nije fabrički render?
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #198 poslato: 07. Nov, 2016. 19:58 »
Ne vidim razloga tolikom pljuvanju...
Evo meni je lep, dizajn jeste malo neobican ali meni se svidja...
Da imam potrebu da kupujem novi auto, usao bi u moj izbor pozeljnih automobila i to ne samo cenom...
Imam utisak da na forumu imam mnogo ljudi koji imaju potrebu da uporedjuju Skodu sa Premium automobili,a, ali kao sto znamo Skoda nije Mercedes, BMW, Audi...
AKo ga uporedimo sa automobilima iz srednje vrednosne grupe, slobodno moze stati na crtu Vagenu, Opelu, Renou, Pezou, Mazdi, Tojoti...
A opet, mnogo ljudi koji i ne pomisljaju da kupe nov auto, nalaze za shodno da kritikuju dizajn... Ipak u Skodi rade dobri i kvalitetni dizajneri, pored lepote radi se i na dizajnu funkcionalnosti...
Ako uzmemo spoljasnjost, nekome se svidja, nekome ne, ali nikoga ne ostavlja ravnodusnim...
Ako gledamo unutrasnjost, tu je dodato dosta lepih i funkcionalnih detalja, opet po meri i zeljama potencijalnih vozaca, postoji Media holder (neko napisa Smartphjone holder...) koji je siri i sa vise pregrada, dalje ima Phone box koji je i siri i vislji pa se u njega lako ubacuje i lako vadi telefon (sto recimo na mojoj O3 nije slucaj iako ga imam), taj isti Phonebox moze i bezicno da puni telefon...
Instrument tabla je lepsa, diskretnija, savim dobro diajnirana, na vratima imamo svetlosne lajsne...
Svasta jos ima a vama se bas ne svidja??? ZASTO?
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #199 poslato: 07. Nov, 2016. 20:07 »
Tako je Zlatiću, slažem se. Mnogo nas je Škoda razmazila pa sad očekujemo da bude čak i prelepa.
Da sam gledao na lepotu, nikada ne bih kupio svoju O2. Mnooogo kriterijuma bih uzeo u razmatranje kod kupovine novog/polovnog automobila pre dizajna tj. lepote. Mlax je lepo rekao u jednoj rečenici ovde pre par dana - u potpunosti se slažem.
Zbog mnogo drugih kvaliteta, vozio bih ovu Škodu Oktaviju i na neviđeno, baš me briga za farove.

@peja sve su to realne slike, nisu renderi već slike dorađene na računaru, kao i sve promo slike svih novih automobila. Ova bela je najrealnija, bez dorade.
  • Vozi: Yeti

Van mreže Filip

« Odgovor #200 poslato: 07. Nov, 2016. 20:37 »
Škoda ne mora da bude prelepa, ali eto Superb meni jeste, a ova mi je ružna / moje mišljenje :)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže voyager

« Odgovor #201 poslato: 07. Nov, 2016. 20:42 »
Škoda je u mnogo kategorija best buy i zato se i kupuje. Praktičnost/veličina, pouzdanost, dostupnost najsavrrmenijih tehnologija a sve to naročito u Srbiji po dobrim cenama.

Vizuelni utisak je individualan i svako može da misli šta hoće.

Ako su hteli da bude nepogrešivo prepoznatljiv, to su uspeli. Ostalo je u oku posmatrača.

Meni je mnogo bitnije što su uveli nove tehnologije (prepoznavanje pešaka, ACC do 210km/h i sl.) i što su podigli RS na 245KS.

Van mreže Deki

« Odgovor #202 poslato: 07. Nov, 2016. 20:52 »
Ma posedovao bi je da se ne lazemo

Sent from my SM-G935F  

• Vozi: Passat 2.0 TDI

Van mreže voyager

« Odgovor #203 poslato: 07. Nov, 2016. 21:01 »
Škoda ne mora da bude prelepa, ali eto Superb meni jeste, a ova mi je ružna / moje mišljenje :)
Zamišljam Superb FL. :))))))))))

Van mreže Peja

« Odgovor #204 poslato: 07. Nov, 2016. 21:04 »
Meni je mnogo bitnije što su uveli nove tehnologije (prepoznavanje pešaka, ACC do 210km/h i sl.)
Hoće li ove funkcije posedovati i najeftiniji paket/nivo opreme?

Van mreže voyager

« Odgovor #205 poslato: 07. Nov, 2016. 21:10 »
Naravno ;)

Na mreži bugarin

« Odgovor #206 poslato: 07. Nov, 2016. 23:41 »
pa najbolje da svi padnemo na dupe zbog ovog restajlinga, ili da nam se svima svidja isti auto iz istih razloga.
koliko ljudi toliko cudi. i isto toliko misljenja i ukusa.
sto se bre zlaticu tako zestis? nisi ga narucio pa da ga toliko branis. a i da jesi, uradio bi to zato sto zelis auto koji se tebi svidja a ne drugima, zar ne? :)
inace, mogu da bacim kintu da ce farovi na octy4 liciti na farove sa octy3 a ne na farove sa octy3FL.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #207 poslato: 08. Nov, 2016. 08:24 »
Ajde da napravimo glasanje ovde na forumu, svi koji omaše farove na O4, plaćaju ručak ekipi koja pogodi  bravo2

Van mreže Peja

« Odgovor #208 poslato: 08. Nov, 2016. 08:39 »
Ajder da mracim  >:D
Jeste li sigurni da ce biti O4?

Van mreže nidza

« Odgovor #209 poslato: 08. Nov, 2016. 10:07 »
Biće iz komada farovi, kao O1 i O2 i O3.

O2FL takođe ima nešto slično sa O3FL ako ih pažljivo pogledate od napred, onaj unutrašnji deo fara uz masku. Pretpostavljam da ima uzora u prethodnom FL.

Meni se i dalje ne sviđa, ali mogao bih da pređem preko ovih farova. Ostala poboljšanja nisu toliko značajna i radije bih pazario pre-FL još jednu, umesto da čekam FL, pogotovo što može lako da se desi da ostane prva i poslednja lepa Octavia, kao i Superb 3.
  • Vozi: Škoda Octavia RS230 2017, Škoda Octavia 1.5 TSI Style 2021