Autor Tema: Da li moze da se ispazari neka Fabia do 2k eura?  (Pročitano 2179 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zare

Odg: Da li moze da se ispazari neka Fabia do 2k eura?
« Odgovor #15 poslato: 04. Okt, 2015. 19:35 »
Šta je fora to sa firmom i garancijom, ako možeš da mi pojasniš malo, nisam čuo do sada ništa na tu temu.
Ako kupis polovan auto u nekoj firmi tj. placu za prodaju vozila po zakonu imas garanciju 6 meseci ako ta duzina garancije pise na kupoprodajnom ugovoru. Ako ne pise nista, garancija je godinu dana.

Van mreže theempZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 04. Okt, 2015. 21:47 »
S' obzirom u kakvoj državi živimo ne bi me čudilo da je to samo mrtvo slovo na papiru.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.2 HTP Combi

Van mreže djordje cacak

« Odgovor #17 poslato: 28. Okt, 2015. 08:40 »
A prodaje ga firma sto znaci da imas i garanciju od bar 6 meseci.
Nemas ti garanciju na polovno vozilo.To jedino ako si cuo onda je vlasnik ili odg lice dalo nekome garanciju ko zna na sta,za regularnost ili ...
  • Vozi: Fabia 1.4 MPI 8v 200 god

Van mreže batke

« Odgovor #18 poslato: 28. Okt, 2015. 19:50 »
Jesi li pazario auto? Ja sam vozio Fabiu 1.9sdi 2003.godište bez klime. Auto ide lepo i troši još lepše (5l / 100km). Po meni bolji izbor nego 1.4mpi. Generalno sam bio zadovoljan, ali mi je to bilo prelazno rešenje. Planirano da se vozim godinu dana, a ostala je kod mene 2 godine. Problem pri prodaji, koja je trajala skoro godinu dana, je bio taj što niko nije hteo auto bez klime. Nudio sam i zamenu, ali nije išlo. Na kraju sam otišao u salon i dogovorio staro za novo. Taman kad sam izašao iz salona zove dečko i njemu je prodam za 100 evra više nego što su nudili u salonu.
Poenta, traži auto sa klimom imaćeš manje problema pri prodaji.
Mislim da ćeš sdi lakše prodati nego mpi.
sdi nema DPF tako da tu nemaš problem, troši malo i ide lepo, po meni bolje nego 1.4mpi, a motor nije opterećen u gura veliku kilometražu.
Obrati pažnju na kvačilo i na to da li je urađen veliki servis na kolima sa kilometražama oko 150.000km. Stradaju i prednji silen blokovi, kao i stabilizatori spona. To su sitnice, ali nervira kada lupka.
To je moje iskustvo sa tim autom.
Pozdrav
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže alexa06

« Odgovor #19 poslato: 29. Okt, 2015. 18:00 »
Ja ponudio moj sdi reg.godinu, urađen veliki servis, sredjen trap balansiran i zamenjeno kvačilo za 2600 i još ima klimu koja extra hladi!

Послато са LT25i  

Van mreže batke

« Odgovor #20 poslato: 29. Okt, 2015. 18:20 »
Možda je problem onih 600
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže alexa06

« Odgovor #21 poslato: 29. Okt, 2015. 19:08 »
Moguće ali ja znam šta prodajem, i to zato što hoću da uzmem veći

Послато са LT25i  

« Odgovor #22 poslato: 29. Okt, 2015. 21:54 »
Nisam još uvek ispazario ništa nažalost u Čačku i okolini nešto slaba ponuda, mada iskreno i ja nemam neki novac. :(

@alexa06 Hvala na ponudi, ali budžet mi je 2000e.

Van mreže alexa06

« Odgovor #23 poslato: 29. Okt, 2015. 22:41 »
Teško za te pare da kupiš

Послато са LT25i  

« Odgovor #24 poslato: 29. Okt, 2015. 22:49 »
Koliko vidim od Škode teško. Ali nešto drugo će natrčati sigurno.