Autor Tema: SKODA skup AVALA 2015 - utisci i slike  (Pročitano 1927 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Odg: SKODA skup AVALA 2015 - utisci i slike
« Odgovor #30 poslato: 08. Okt, 2015. 10:07 »
Ovaj skup na Avali bio je zaista lepo posećen, kako od nas učesnika tako i od strane ljudi koji su bili u prolazu i zastajali da vide parkirane Škode. Zauzeli smo idealan deo parkinga, zahvaljujući g-dinu Milošu sa Avalskog tornja. Na skupu je bilo oko 26 Škoda, i sugurno duplo više učesnika, počev od bebe stare 9 meseci pa na više...

Najurednija Škoda - FILIP (PEHAR!)
II mesto - VNOV

Naj-Felne - FILIP
II mesto - VNOV

Najuredniji motorni prostor - VLADA320
II mesto - ALEKSANDARZLATIC

GreenLine Škoda - urosH (SUNĐER je preuzet, diploma ostala!)

II mesto nisam čak ni predvideo da se obeleži ali zahvaljujući Aci i diplomama koje su pristigle i drugoplasirani su dobili utešne nagrade - diplome.

Svim zainteresovanim posetiocima ŠKODA skupa bio je omogućen besplatan ulazak na vidikovac Avalskog tornja. Izvinjavam se svima do kojih nisam stigao a želeo sam svima da se zahvalim, jednostavno nisam stigao, čak nisam ni uspeo da glasam u ovom takmičenju, a samim tim ni da pogledam neku od Škoda sa skupa a bilo je dosta zanimljivih automobila... :-(

Jako lepo je bilo videti mnogo dece koji su došli sa roditeljima na Škoda skup. Za njih je "čika" Aca spremio posebne zahvalnice. Skup su naročito uveličali gosti iz Ćuprije, Aranđelovca, Novog Sada, Kragujevca, Požarevca...
Ono što je trebalo a nismo imali je veći izbor Škoda automobila. Octavia I, CitiGo, Rapid, Spaceback, Superb I & II, Fabia II... su automobili koje nismo mogli da vidimo na skupu :-( osim u prolazu.

Još jedan video, neke od Skoda na skupu.
video snimio aleksandarzlatic
https://www.youtube.com/watch?v=mDA8Ofhdij8
  • Vozi: Yeti

Van mreže Peja

« Odgovor #31 poslato: 08. Okt, 2015. 16:34 »
 :RR) Za svaku pohvalu na masovnosti i organizaciji
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #33 poslato: 10. Okt, 2015. 00:08 »
Opaaaaaa!!!Autoblog... Ideeemooooo   :bravo: :bravo: :bravo:
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže milosgranice

« Odgovor #34 poslato: 10. Okt, 2015. 22:28 »
lep skup, svaka cast, nadam se da cu u buducnosti moci da budem deo ovako neceg  :RR)
  • Vozi: fabia 1.9sdi

« Odgovor #35 poslato: 12. Okt, 2015. 13:55 »
Ja se nadam da ćemo iduće godine malo bolje organizovati i ranije najaviti ceo događaj.
Redovan Škoda skup je svake prve nedelje u mesecu na parkingu kod BG Arene, pored autoputa.

Van mreže batke

« Odgovor #36 poslato: 12. Okt, 2015. 16:23 »
Ja se nadam da ćemo iduće godine malo bolje organizovati i ranije najaviti ceo događaj.
Redovan Škoda skup je svake prve nedelje u mesecu na parkingu kod BG Arene, pored autoputa.

To znaci u nedelju 01.11.2015.god. U koliko sati je obično skupljanje?
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #37 poslato: 12. Okt, 2015. 18:32 »
To znaci u nedelju 01.11.2015.god. U koliko sati je obično skupljanje?
Verovatno 14 h posto je zimsko vreme!!
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže batke

« Odgovor #38 poslato: 12. Okt, 2015. 19:10 »
Hvala. Nije baš da mi vreme odgovara, ali da znam zbog organizacije.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #39 poslato: 10. Mar, 2016. 13:37 »
Jeste da je skup prošao poodavno, ali evo i čestitki sa moje strane za organizaciju...
Uvek je lepo videti grupu automobila iz iste fabrike na jednom mestu, naročito kada se tome priključe i vlasnici koji nisu iz mesta organizacije skupa...
Dok sam vozio Audija, u njihovom fan klubu već godinama se organizuje letnje i zimsko okupljanje, pa eto ideje da to i na ovom forumu preraste u neku vrstu tradicije. S tim što oni svake godine organizuju skup u drugom gradu i na drugom mestu.

Drago mi je da i Škoda poseduje veliki broj zaljubljenika i entuzijasta, i velika mi je čast i zadovoljstvo da i ja budem deo te porodice...

Vidimo se na nekom narednom skupu... :bravo: :bravo: :bravo: :RR) bravo2
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

« Odgovor #40 poslato: 11. Mar, 2016. 08:59 »
Hvala!
Sve je ovo na dobrovoljnoj osnovi i online organizaciji.
Lepo je videti ljubitelje Škode na jednom mestu.
Za ozbiljan i još bolje organizovan skup - treba ozbiljnija organizacija, najava, podrška.
Nadam(o) se tome u sledećim godinama a sudeći prema rastu popularnosti Škode kao brenda - budućnost nam je svetla! :-)

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #41 poslato: 11. Mar, 2016. 11:34 »
Da...opšte poznat problem - nedostatak finansija...

I na Audijevim skupovima je bilo mnogo automobila i učesnika, na recimo Košutnjaku ili u Novom Sadu, e već kad se išlo negde van Beograda, zainteresovanost je bila osetno manja...Ali imali su ljudi zaista zanimljiva okupljanja, na Zlatiboru, u Republici Srpskoj, na Paliću...sve to može da se završi sa nekih 50-ak EUR po čoveku, s tim što je ručak ili večera bila uračunata u tu cenu, ponegde i prenoćište...

Nažalost, živimo tu gde živimo, i gde je svaki dinar  veliki kao kuća, pa je i logično da je takva vrsta okupljanja uvek skromnijeg odziva...vidi se to i na ovom forumu, na primeru posete Škodinoj fabrici...Ideja je fantastična, ali nažalost put je predalek i trošak za gorivo i putarine predstavlja prilično veliki finansijski izdatak za prosečnog gradjanina...

Ali ajde da budemo optimisti, i da verujemo da će doći neka bolja vremena, gde nam izdatak od 200-250 EUR neće predstavljati veliki izdatak... O0
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004