Bokinjo i 10 gostiju pregledaju ovu temu.
cisto da vas informisem... Na kraju nije bilo cak ni kvacilo kvacilo, nisu ni dizne bile, nije ni instalacija dizni sve sam to isproveravao i milion drugih stvari. Majistor je resio problem na sl nacin, kada se radio veliki servis neko u AC nisu dobro nastelovali bregaste tj paljenje nisu nastelovali kako treba ovaj je to uradio i motor radi savrseno bez problema i dosta bolje vuce... E sada mene interesuje od tada meni na bordu ne stoji vise 0.5l/h vec 0.8 ili 0.9 cesce ovo 0.9l/h sta bi sad to moglo biti sada me to zabrinjava posto niko ne zna nista da objasni 2.0 tdi 16v je motor.
Pa da ga je riješio baš i ne bih rekao, pošto je 2,0 TDI 16V onda je to vrlo vjerovatno BKD (možda AZV) motor, a on u leru treba da ima 0,5 na satu a ne 0,8-0,9, i ako je ranije trošio 7 po bordu a sada 8,4 to samo potvrsuje iz nekog razloga loše uštelovan motor (bregaste). Iz mog iskustva 90% je problem u zamajcu jer kada zaljulja ja čujem blagu promjenu zvuka motora iz predjela zamjaca, imam isti problme na mom 2,0 sa DSG-om, stavljen novi zamajac