Saga se nastavlja. Juče zvao Saleta iz Stojanova, da mi se Sloba javi, čovek se nije javio juče reko ajde možda ima neku gužvu. Danas se čujem sa njim, kaže u gužvi je danas, da se čujemo oko 18h-19h, ja reko nema problema. Zovem ga u 19h dva puta, govorna pošta, javi se čovek posle a u međuvremenu pošaljem poruku Saletu sa kojim je Sloba pričao. Kaže on meni, u gužvi je kada mogu od ponedeljka da dovezem auto, a ja ga na to pitam i kažem mu da u autu ima vode na mestima gde je nije bilo ranije i šta ako padne kiša? Čovek kaže šta ja tu mogu da uradim, i pita onako bezobraznim tonom jel treba noćas da ga radim? Ne mogu ton da vam prenesem kakav je bio kada sam ga pitao i kada mi je to rekao. U fazonu boli me q.r.c. Dogovrio sam se nekako za sutra u 11h da ga oteram. Bolje bih se osećao da mi kaže brate nemam vremena za tu tvoju glupost, a ne da mi neko stalno priča kako ne beži ali je u gužvi jer mora sigurno da izgubi jedno 4 sata da poskida sve pozadi i da zaliva crevom da vidi gde pušta. Čekam da se završi to ali me Stojanov nikada više u životu neće videti. Nivo baronisanja je na maximumu!