Autor Tema: Škoda girls [SLIKE]  (Pročitano 18604 puta)

0 članova i 14 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Filip

Odg: Škoda girls [SLIKE]
« Odgovor #90 poslato: 10. Avg, 2017. 00:46 »
next topic: Škoda boys :P :P =)) =)) =)) =))
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže Joca TDIZapočeo temu

« Odgovor #91 poslato: 10. Avg, 2017. 07:11 »
Ma slobodno možeš da se oprobaš... ovu si zatrovao

Van mreže Filip

« Odgovor #92 poslato: 10. Avg, 2017. 07:34 »
znači stvarno ima ljudi koji vole debele :)

Na mreži bugarin

« Odgovor #93 poslato: 10. Avg, 2017. 07:45 »
Jok, samo imaju kriterijume. Budi realan, od zadnje 4 fotke koje si postavio 3 ni kao kamenjarke ne bi mogle da obezbede sebi egzistenciju.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže Filip

« Odgovor #94 poslato: 10. Avg, 2017. 08:21 »
postao si Jocin advokat? ::) koliko čitam topic ne nosi naziv Škoda Misice/Lepotice/Zgodnice/Bruka ribe/Top mačke/Po*nstars itd. nego Škoda girls...  nego, ček, ček, koji je uopšte tvoj doprinos temi za svih ovih 7 strana? nešto ne videh... uostalom važi kome se ne sviđa ne mora ni da gleda, a tek nema potrebe da komentariše...  to bi trebalo da znaš i da daš primer jer nisi predsednik žirija koji ocenjuje ženske nego moderator

Na mreži bugarin

« Odgovor #95 poslato: 10. Avg, 2017. 09:05 »
Filipe, ja ti se najdublje izvnjavam kao clanu koji je dao nemerljiv doprinos kako ovoj temi, tako i celokupnom forumu.
Moj pokusaj drvene advokature je neslavno propao :))
Kao i tvoj pokusaj da opravdas svoje postove.
Moj doprinos ovoj temi je zaista mizeran. Valjda zato sto mislim da je slikanje manje ili vise zgodnih zenskih osoba pored vozila-motora-kamiona nista vise nego podilazenje najnizim porivima i koriscenje sexualnosti u pogresne svrhe. Kao i sexy car wash na auto-moto skupovima i drugim hepeninzima. Ali to je moje licno misljenje, i zbog toga sigurno necu kao moderator brisati vase postove ili vas kaznjavati na bilo koji nacin.

Moje skromno misljenje je da covek sve sto radi u zivotu, treba da radi sa stilom i ukusom. U svakom poslu i u svakoj sferi zivota.
Ako javno iznosis svoje misljenje ili afinitete a nisi spreman da prihvatis da ne dele svi tvoje kriterijume, nemoj to ni raditi.

I da zakljucim:
Nalazis se na forumu. Forum sluzi da ljudi razmenjuju iskustva i misljenja, da komentarisu, predlazu, potvrdjuju ili opovrgavaju neke tvrdnje.
Prija ti da neko komentarise tvoje licne fotke: tvog vozila, obroka koje si jeo, predela koje si posetio-obisao......... Ali ne odgovara ti kada neko komentarise druge slike koje si postavio na forum?
Onda se drzi instagrama, tamo mozes da onemogucis komentare.
Ovde niko nece tebe ogranicavati (osim ukoliko ne krsis pravila foruma), ali isto tako nikome nece biti zabranjeno da komentarise tvoje postove (osim ukoliko ne krsi pravila foruma). Ne odgovara ti? Putuj igumane. Odgovara ti? Drago mi je.

Van mreže Filip

« Odgovor #96 poslato: 10. Avg, 2017. 09:18 »
 offtopic23 offtopic23 offtopic23 offtopic23 offtopic23 offtopic23 offtopic23 offtopic23 offtopic23 .............

s jedne strane smo bili svedoci da se brišu postovi koji nisu ne strogo nego najstrože vezani za neki topic, a s druge strane se ti kao moderator sada pojavljuješ da procenjuješ i kategorišeš cure sa slika... potpuno nepotrebno, i ne znam zaista koga na forumu može da zanima tvoj ukus što se tiče devojaka... ako želiš da daš primer ili pokažeš kvalitet, postavi uzornu, savršenu, "igumane", super, ali u slučaju da te ne zanima fotkanje devojaka pored kola onda zaobiđi temu, šta tražiš na njoj

i koristiš Instagram? ja sam na njemu godinama i ne znam kako se onemogućavaju komentari ispod slika

Van mreže Joca TDIZapočeo temu

« Odgovor #97 poslato: 10. Avg, 2017. 09:54 »
Fike... samo opušteno, znamo da kad nije po tvome kakav si ali jbg takav je život.

Čim se neko ne složi sa tvojim odmah je 'moj' ;) k'o da ti Vučić duvao u usta... nemoj kenjati više ljubi te brat upozao te forum i tebe i tvoj sarkazam koji se samo tebi sviđa.

Nisi se pronašao sa ovim slikama i gotovo... drži se tamo potrošnje i klope ;)

Van mreže Filip

« Odgovor #98 poslato: 10. Avg, 2017. 10:02 »
mudro zboriš Joco j.bivetre, pardon, brzi vetre ;)

Na mreži bugarin

« Odgovor #99 poslato: 10. Avg, 2017. 10:12 »
Filipe, tema je skoda girls. Komentarisem slike. Kako je to offtopic? Ti se uvredis, i pocnes da "vredjas". Ja objasnjavam svoj stav i komentar, i to je offtopic?????
Udarila vrucina?
Da, koristim instagram. Sto te to cudi? To sto nesto koristis godinama, ocigledno ne znaci da umes da koristis sve mogucnosti. Pre godinu dana uvedena je opcija za blokiranje komentara. Pri postavljanju slike, posle filtera, na dnu stranice imas opciju "advanced settings" klikom na nju, dobijas mogucnost da onemogucis komentare. Eto, vidis. Ja i dalje tebi ne uzimam za zlo, i spreman sam da ti pomognem :)

Ps: namigivanje ne sakriva iskrenost i prave namere, i ne anulira uvrede. Posle kukas da ti neko brise postove?

Van mreže Filip

« Odgovor #100 poslato: 10. Avg, 2017. 10:25 »
 :)) moj offtopic sam najavio :P

a tvoj post o kamenjarkama je bio nepotreban, hajde 10 članova da se javi s komentarisanjem devojaka, bila bi jedna fotka na svakih 15 postova u temi SLIKE, namig je bio ironičan, ali bez uvreda, bar ja nisam spominjao duvanje ;)

hvala za Insta opciju, doduše nisam imao potrebe za njenim korišćenjem, mora da su to uveli prilikom nekog apdejta čiji sadržaj nisam proučio wac1

Na mreži hakkler

« Odgovor #101 poslato: 10. Avg, 2017. 19:20 »
Plava mi je vrh...boja ;D

Van mreže Dejan.M

« Odgovor #102 poslato: 10. Avg, 2017. 19:45 »
Auuuuuuu....... Stvarno je sve vrrrrhhhhhhh.......  :RR) :RR) :RR) bravo2 :bravo:
  • Vozi: skoda fabia1,4 16v elegance 2000

Na mreži Karlheinz

« Odgovor #103 poslato: 12. Sep, 2017. 23:19 »
IAA 2017
  • Vozi: Yeti

Van mreže URKE 80

« Odgovor #104 poslato: 13. Sep, 2017. 20:40 »
Ljubi vas čika Urke....

Послато са Lenovo A2020a40  

• Vozi: Fabija 1.9SDI 2001god. ASY