Autor Tema: Mesečni Škoda BG skup - Arena, 01.11.2015. u 14h  (Pročitano 509 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže beodex67

Odg: Mesečni Škoda BG skup - Arena, 01.11.2015. u 14h
« Odgovor #15 poslato: 02. Nov, 2015. 22:51 »
Evo i mog pregleda sa skupa

https://www.youtube.com/watch?v=sMksR5vkkhc&feature=youtu.be

Veliki pozdrav svim članovimasa skupa  :RR)  :bravo:
  • Vozi: Felicia 1.3 GLX 1997. god.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 14. Nov, 2015. 14:34 »
I zahvaljujem se Peđi sto je stavio zastavu foruma na moj auto   hvala ...
zbog toga sto sam dobio priliku da na prvom skupu na svom autu nosim zastavu foruma (predatu na cuvanje licno od Hell-a koju je do tada cuvao lipovaccc).

Velika je čast i privilegija za svakog člana Škoda foruma da izaberem baš njegov auto i postavim našu zastavu!
Vlasnik auta na čijoj se šoferci nađe zastava Škoda foruma, neka zna da je tada postao punopravni član Škoda foruma!
Ujedno to je i obaveza da za sledeći skup - donese piće !

Ma zeezam se ljudi, vaš auto je bio čist (šoferka) a bio mi je najbliži za postaviti zastavu, mada ovo za piće - važi.  :B=)  Ostala bi zastava na Škodi Lipovca ali ju je bio zaključao (?) pa IvanStar i ja nismo mogli da otvorimo vrata i malo je priklještimo da je vetar ne odnese.
  • Vozi: Yeti

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #17 poslato: 14. Nov, 2015. 14:48 »
Ej pa nisam je zakljucao bila su vozačeva vrata otvorena a sva ostala zakljucana sta cu ne mam centralnu bravu , što bi je zakljucavao bas mi sad krivo  :B=)...
Nema problema ja donosim piće na sledeci skup a mogu i doneti neku rakiju imam domaću iz čačka šljivovicu pa ako neko bude hteo ko ne vozi ja cu doneti da se ekipa malo zagreje  :B=)
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže batke

« Odgovor #18 poslato: 14. Nov, 2015. 15:59 »
Donesi ti tu Čačanku da se zagrejemo. Po jedna neće da škodi, a dok bude vreme da se razilazimo već će da izvetri  :B=)
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"