Autor Tema: Brisaci  (Pročitano 2014 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže BacteriaZapočeo temu

• Style
  • Ugled: 2
Brisaci
« poslato: 31. Okt, 2015. 00:22 »
Evo Novi problem, nesto Sam gledao ispod salt table I sutradan ukljucim brisace a oni rade Ali ne Kako ranije.Kad ih ukljucim u 1 rade Ali stanu gde hoce, u 2 brzinu I 3 cu rade Ali bilo kuda da ih iskljucim oni umesto da se vrate na startu oni odma Stanu gde God da su.Pipkao Sam I kod osiguraca mozda Sam nesto pomerio  bez da primetim.Iskustva?

Van mreže ugi85

• Laurin&Klement
  • Ugled: 53
Odg: Brisaci
« Odgovor #1 poslato: 31. Okt, 2015. 09:10 »
Izgleda da si poremetio releje. Proveri jesu li u dobrom polozaju.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

• Style
« Odgovor #2 poslato: 31. Okt, 2015. 10:12 »
A gde se oni nalaze, ako su kod osiguraca otvorio Sam I tamo da proverim stanje osiguraca nije radio ventilator za parno.

Van mreže Filo

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
« Odgovor #3 poslato: 31. Okt, 2015. 13:02 »
Gi proveri osiguracite dali se site ispravni ? Tamu kaj osiguracite se naogaat relinjata, fakticki celata tabla za struja zaedno so relinjata i osiguracite e na edno mesto.
Vikas parnoto ne ti raboti ? A drugoto ti raboti ? Sredni svetla, dolgi svetla, zadna maglenka i grejaci na zadno staklo ?
Zasto mene mi se sluci izminatiov mesec 2 pati vo rok od 1 nedela da mi crknat gorenavedenive raboti za koj te prasuvam, i posle vtoroto idenje na majstor utvrdivme deka tablata ne mi e vo ispravna sostojba, pa mi napravi kombinacija od nekoi zici tamu dole koi gi povrza so releto i sea mi rabotat istite raboti.

Odnesi ja na elektricar, ke ti kaze sto e problemot.
  • Vozi: Skoda Felicia 1.3 LX 1995

• Style
« Odgovor #4 poslato: 31. Okt, 2015. 13:22 »
Se pocna od parnoto koe tecese, PA morav da go zamenam hladnjaceto I pri negovata zamena sum go isklucil djekot za ventilatorot.Koga zavrsiv gledam nema struja do motorceto za parno,PA gi proveriv osiguracite, otkako site pokazaa deka se vo red ja rasturiv salt tablata za da dojdam do kopcinjata za ventilatorot kade vidov deka problemot e vo djekot,se isklucil pri rabotata.Sega samo brisacite se poremeteni rabotat no koga gi isklucuvas ne se vrakaat vo pocetna polozba tuku odma zapiraat kade I da se,a isto ne rabotat I malite sijalici za kopcinjata za ventilacija,parno I to.
« Poslednja izmena: 31. Okt, 2015. 13:25 Bacteria »

Van mreže Apatinac

• Laurin&Klement
  • Ugled: 18
  • u
« Odgovor #5 poslato: 31. Okt, 2015. 13:27 »
fali ti stalni plus koji imas na brisacu koji sluzi za spustanje brisaca dole a moze ti biti i da u zupcanicima brisaca otisao kontakt i polugica koja pritiska kontakt koji spusta brisace
  • Vozi: Octavia II 1,6 tdi

• Style
« Odgovor #6 poslato: 31. Okt, 2015. 16:05 »
Kako proveriti stalni plus,zasto neverujem da su zapcanici I kontakte.Desilo se 15minuta nakon sto Sam dirao salt table I osigurace!

Van mreže Apatinac

• Laurin&Klement
  • u
« Odgovor #7 poslato: 31. Okt, 2015. 16:37 »
imas dzek utikac ili kako vec ko zove onu plastiku sto se  spajau ice .daj kontakt i ugasi brisace .Na jednoj zici moras imati odmah plus  onda imas i jednu zicu za masu i druge dve su 1 i 2 brzina.upali brisac i kada se metlice dignu gore  probaj da ugasis.Onda uzmi unimer i probaj da izmeris na dzeku dali imas onaj stalni plus a ako ga imas onda je u motoru nesto poremetilo a ako mozda nemas onda treba da pregledas osigurace

• Style
« Odgovor #8 poslato: 31. Okt, 2015. 17:11 »
Hvala puno na pomoci!

Van mreže Apatinac

• Laurin&Klement
  • u
« Odgovor #9 poslato: 31. Okt, 2015. 18:33 »
Probaj pa javi a ne trebas se zahvaljivati tu sam da pomognem kao i svi ostali :RR)