Autor Tema: Epska vest. Poklon O3 za 1.000.000km u O1  (Pročitano 8290 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže drenZapočeo temu

Odg: Epska vest. Poklon O3 za 1.000.000km u O1
« Odgovor #30 poslato: 11. Nov, 2015. 15:36 »
lipovac i filip malo preteruju (da nekazem vise) ova skoda je bila opste poznata u tom kraju jos kada je na satu bilo 600-700 000 km JEDNOSTAVNO COVEK KUPIO NOVU OKTAVIJU I VOZIO VOZIO VOZIO A REDOVNO ODRZAVAO U OVLASCENOM SERVISU JER IMA FIRMU (pare) A I IMAO POPUST NA SVE SERVISE U AUTO CACKU JER KADA KUPIS AUTO KOD NJIH UVEK IMAS POPUST (uverio se na samom sebi) NAJVISE VOZUIO PO OTVORENOM PUTU 99 PROCENATA IIIIIII   NIKAKVOG DILA TU NEMA MOZDA MALO MARKETINGA SA JEDNE STRANE ( STA TU IMA LOSE) A OVOM DRUGOM DOBRO DOSLO :D wac1
  • Vozi: oktavia A5 2005 1.9 tdi pd

Van mreže Filip

« Odgovor #31 poslato: 11. Nov, 2015. 18:58 »

Ne razumem, kako misliš da neko pređe milion km, pri tome održava i popravlja taj auto, sipa gorivo, i da još uspe da skupi pare za 2 nove Oktavije? :-)
Verovatno misliš da on nije vozio auto, da nije sipao gorivo uopšte i da je peške prešao tih milion km, i štekao pare, onda bi imao pare u džepu za nov (ili dva) auta?  :D

mnogo se nešto interesuješ i ideš u detalje, planiraš sa svojom da dođeš do miliončeta pa da od Dušana dobiješ novu - to što je održavaš kod Saleta, a ne kod njih u AČ može da zažmuri :P

nezavisno od toga, meni je na O1 sve bilo u redu do oko 100 hiljada, onda je otišao protokomer, posle stalno, ali stalno neke sitnice - ne kažem, nikad me nije ostavio na putu... a to sa glupim kvarovima se posle nekih 160 ili 170 hiljada samo intenziviralo i mnogo više  počelo da me nervira (prodao sam je sa 191.000), tako da u ovu priču od milion km bez debelog ulaganja ne verujem - još jedan razlog više da ne razumem čoveka koji ima pare i lopata ih u bunar na skupo održavanje u ovlašćenom, gubi vreme dok mu auto stoji kod majstora, putuje sa nesigurnim autom (ni jedan, bilo koje marke, čak i sa duplo manjom kilometražom od ove se ne može smatrati pouzdanim) itd., umesto da je ranije zamenio kola i rešio se troškova oko održavanja vozila sa ogromnom kilometražom... ili mu možda ništa nije smetalo pa bi ga vozio do milion i po, ili dok se ne raspadne, uostalom koristio ga je poslovno, pa bi trebalo da mu se ranije isplatio - službena kola su potrošna roba u firmama koje imaju puno vožnje, kako god
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #32 poslato: 11. Nov, 2015. 20:25 »
Taj rad :) jbg ne stizem od hiltija da trazim po YT.
Da radiš u državnoj firmi sigurno bi stizao.
« Poslednja izmena: 11. Nov, 2015. 20:28 2 Busy »

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #33 poslato: 12. Nov, 2015. 09:02 »
mnogo se nešto interesuješ i ideš u detalje, planiraš sa svojom da dođeš do miliončeta pa da od Dušana dobiješ novu - to što je održavaš kod Saleta, a ne kod njih u AČ može da zažmuri
Da, provalio si, čeka me nova O7 na 500.000km (duplo manje, preko veze) samo još da stignem do te cifre za jedno 25 godina.  =)) 
tako da u ovu priču od milion km bez debelog ulaganja ne verujem
Ako neki taksista može da drnda po gradu auto i pređe 500-600 hiljada bez nekog prevelikog ulaganja (npr. jedna generalna i jedna nova turbina + sitnice...), što onda ovaj na otvorenom ne bi mogao milion sa tim istim ulaganjima.
Na bilo kom auto placu možeš da sretneš bar po jedan-dva auta sa 500 hiljada - u "odličnom" stanju, samo što na cajgeru piše 150 hiljada.  ;)

umesto da je ranije zamenio kola i rešio se troškova oko održavanja vozila sa ogromnom kilometražom...
U svakom slučaju mu je mnogo jeftinije bilo da održava ovaj nego da kupuje 3-4 nova.
Ovi golfovi 2, što ih dren spominje a viđaš ih na ulicama i dan-danas, to su sve "miloneri" a neki imaju i mnogo više  wac1 Zašto nije neko od tih vlasnika kupio lepo nov auto nego se vozi u kršu?

Nemam ja ništa od pravdanja ove priče, samo me malo nervira kada ljudi od ovako pozitivne i jednistvene akcije i poklona odmah konstruišu sve najgore, iznose prvo negativne stavove, ispisuju sumnju u svojim postovima bez ikakvih dokaza, rečju - sve negativno.
Pa kakvi smo to ljudi, nam nit u džep, nit iz džepa, a niko da napiše npr. "e super je što je dobio na poklon auto" ili nešto slično, već - ajde da opljujem - ne sviđa mi se. (ljusad - jedini izrazio pohvalu)

Kada pročitam ovu temu, pitam se da li je ovo ŠKODA forum ili anti_ŠKODA forum?
Neko je čak u stanju tri posta ovde da napiše, da se podsmeva, i da ne napiše ništa u vezi teme.
  • Vozi: Yeti

Van mreže Filip

« Odgovor #34 poslato: 12. Nov, 2015. 12:22 »
dobio sam ideju, da otkupim moju O1 i sa sadašnjih 300.000 km (mislim) isforsiram do pola miliona pa da uđem u priču oko beneficirane cene O3 u RS varijanti =))
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže fobia24

« Odgovor #35 poslato: 24. Nov, 2015. 15:56 »
Ovi digli frku oko toga, a toga na zapadu ima mnogo više. Još je putovao do Slovenije, Hrvatske njime. Naravno da diskove nije menjao, ako nije ni kočio. Ubaci u najvišu brzinu, vozi autoputem i brzo navuče kilometražu. Pravi reper su taksisti jer to je auto koji je maksimalno izraubovan. Ovim načinom vožnje i nije čudo, a ovo što je dobio novi, je dobra reklama, izračunao je AČ da mu se isplati. Verovatno je unapred rezervisao termin u dnevniku. =))
« Poslednja izmena: 24. Nov, 2015. 16:03 fobia24 »

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #36 poslato: 02. Dec, 2015. 14:55 »
TV GALAKSIJA 32-PRILOG:AUTOCACAK, 1. DECEMBAR 2015
https://www.youtube.com/watch?v=EJqa90Nnprk
duža verzija: https://www.youtube.com/watch?v=jRUfMEmM_Yg
  • Vozi: Yeti