Autor Tema: Nikad destilovana voda u sistem hlađenja!  (Pročitano 18829 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vule035

Odg: Nikad destilovana voda u sistem hlađenja!
« Odgovor #15 poslato: 13. Nov, 2015. 18:58 »
Kakav naziv teme, tek sad ima da krene ludnica  :B=) Nakon svih ovih poruka stavili ste me u nedoumicu da li da odem i promenim antifriz star svega godinu ipo dana zato što je pomešan sa običnom vodom i to u ovlašćenom servisu. Ne znam zašto su tako uradili pošto kod njih kupujem ulje, filtere pa i taj antifriz prilikom malog servisa. Valjda bi im bilo u interesu da prodaju i destilovanu vodu ;)
  • Vozi: Škoda Fabia 1.4 MPI 50kW 2002. god.

Van mreže ИгоРZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 13. Nov, 2015. 19:12 »
У посљедњих 15 година, у три аутомобила које имам, обична вода је помијешана са пермантом и Г12.
Наравно, свако има право да мисли и осјећа како жели.
Никога не убјеђујем у било шта, али такође се и не спрдам са туђим мишљењем и ставовима.
Иначе, ова тема је, по мени, врзино коло...

Van mreže zare

« Odgovor #17 poslato: 13. Nov, 2015. 19:35 »
Nema tu nikakvog vrzinog kola. U sistem za hladjenje ne ide obicna voda sa cesme i tu je kraj price. Mozes da sipas i vino ako hoces a i rakiju, niko ti ne brani ali zna se sta i zbog cega ide.

A naslov teme i kako je nastala je vec vise puta vidjeno. I meni se ovako desavalo da pricam sam sa sobom...
Ako vec kasapite neku temu i pravite drugu napisite o cemu se radi, ovako izgleda da su neka vrata ostala otvorena  :P.