Autor Tema: Blinkanje svetala i zujanje servo pumpe  (Pročitano 1987 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sale89Započeo temu

Blinkanje svetala i zujanje servo pumpe
« poslato: 02. Jul, 2013. 20:59 »
Citao sam vec o tim problemima ali nigde nisam nasao konkretno resenje,i moj problem je malo drugaciji :) Odjednom je poceo servo da zuji dok auto radi i stoji u mestu,cim krenem da vozim servo radi i sve je normalno i ne trepere svetla,lampica ne svetli,i posuda za ulje je puna do vrha,nisam menjao to ulje niti sam ga proveravao do sad :) Auto je skoda fabia 2001 godiste karavan :) Nadam se da mi nije riknula servo pumpa jer onda valjda uopste ne bi radio servo :) Hvala unapred na odgovorima,svaki je dobrodosao :)

Na mreži bugarin

Odg: Blinkanje svetala i zujanje servo pumpe
« Odgovor #1 poslato: 02. Jul, 2013. 21:19 »
prvo proveri stanje akumulatora. koliko sam ispratio tu problematiku, motor serva (obzirom da je elektricni) veliki je potrosac. ako je sa akumulatorom sve u redu, onda tragaj dalje, preko senzora pa do pumpe.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže DUTJA ZP

« Odgovor #2 poslato: 02. Jul, 2013. 21:51 »
http://forum.skodaforum.rs/fabia-1999/zmirkanje-svetala/msg2107/#msg2107

evo pogledaj kako sam ja za sada uspesno resio taj problem, a ti ako zelis da ga bas popravis poslusaj Bugarina prvo akumulator, zatim senzor letve ili sama pumpa, cetvrto tesko da moze da postoji...

Van mreže sale89Započeo temu

« Odgovor #3 poslato: 03. Jul, 2013. 00:14 »
Senzor je sto posto zato sto je akumulator relativno nov :) Vidim ja da ću da skidam treći dzek pa da vozim bez city moda i da ću morati da lepim nalepnicu preko lampice da mi ne bode oči :)))