stari yeti ima maglenke u sklopu okruglog fara i nikad ni u kakvoj fabrickoj ili dodatnoj opremi nije bilo tih donjih maglenki.
Da, pitao sam ove iz Škodinog servisa, i oni su mi rekli da je naknadna ugradnja skupa, jer mora da se menja ceo far. Inače, ja sam, tri godine nakon kupovine Yetija, bio ubeđen da se maglenke nalaze u velikom faru, a da su u okruglom duga svetla

U svakom slučaju, videću onda da li negde mogu da se ubace te Oktavijine maglenke u Yetija. Ima neko predlog za dobrog majstora koji bi to mogao dobro da uradi? Do sada sam imao samo kontakte sa zvaničnim servisom, a ne verujem da bi oni hteli da to rade.
Još jedno važno pitanje: ima li neko ideju da li tako dodata svetla za maglu mogu da rade zajedno (istovremeno) sa dugim svetlima? Primetio sam da duga svetla odlično osvetle daleko, ali da u blizini auta, npr. do nekih 5m ispred, bude malo lošije osvetljeno, pa bi tada ova svetla za maglu baš bila korisna. Kad se vozi po auto-putu, to obično nije važno, ali ja volim da, kad je to moguće, vozim sa dugim svetlima i po raznim seoskim putevima, koji su puni rupa