Simply Clever
Zdravo!
Uloguj se
ili
Registruj.
Novi aktivacioni
Email
?
1 čas
1 dan
1 nedelja
1 mesec
Zauvek
Početna
Forum
Pomoć
Pretraga
Prijavljivanje
Registracija
Škoda Forum
»
ŠKODA Octavia
»
OCTAVIA 2013-2020
»
Veličina garažnog mesta za Oktaviju 3 ?
Strana:
«
1
...
3
4
Dole
Autor
Tema: Veličina garažnog mesta za Oktaviju 3 ? (Pročitano 7218 puta)
0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.
Beli82
Laurin&Klement
Like ukupno: 0
L&K ugled:
13
Putting the laughter back into manslaughter
Odg: Veličina garažnog mesta za Oktaviju 3 ?
«
Odgovor #45 poslato:
17. Dec, 2015. 00:58 »
Upravo tako ljudi...napraviše ljudi nauku od parkiranja. Ako neko ne ume da parkira-neka nauči, a grebanje vozila u svojoj garaži je najmanje nerviranje koje ćeš doživeti pored ogrebotina sa javnih i privatnih parkinga, pa onda od kamenčića u vožnji,... Brate mili, ja svaki auto koji sam imao parkiram u dvorište bez gledanja unazad, samo po udaljenosti objekata iza, koje vidim sa spoljnih retrovizora, i svaki put parkiram praktično u milimetar. I to nije slučaj samo sa mojim automobilima već i sa automobilom skoro svakoga ko mi dolazi u goste jer ljudi imaju fobije od parkiranja u rikverc. Prvih par puta ćeš parkirati iz 3 ili 4 puta, ali ćeš brzo steći rutinu.
Kao što ti je neko predložio, ako treba za početak iscrtaj linije skretanja, a kada ubaciš auto, možeš za pod silikonom da zalepiš graničnike za zadnje točkove kojim ćeš se zaustaviti na dovoljnom rastojanju od zida. To je za početak dok ne stekneš rutinu jer ćeš se već posle 10-og parkiranja smejati ovoj temi na forumu.
Ja sam na jednom parkingu u bivšoj firmi svaki dan parkirao na bukvalno milimetar od nekih metalnih šipki, da je jednog dana izašao majstor iz obližnje garaže i merio šublerom jer nije mogao da veruje da nisam dodirnuo šipku kolima.
«
Poslednja izmena: 17. Dec, 2015. 01:02 Beli82
»
Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.
mikip
RallyeSport
L&K ugled:
-1
«
Odgovor #46 poslato:
17. Dec, 2015. 07:58 »
@nikola indjija: da to je to, ako je ta sirina 5m, slicno kao kod mene.
@Beli82: bice parking senzori i stiropor
.
nikola indjija
Laurin&Klement
Like ukupno: 6
L&K ugled:
2
«
Odgovor #47 poslato:
17. Dec, 2015. 08:16 »
Dilema je resena.Kupuj oktavku
Vozi: skoda oktavia 3 1.2 tsi 105hp+seat cordoba 1.9sdi+fiat ducato 2.8 jtd
mikip
RallyeSport
L&K ugled:
-1
«
Odgovor #48 poslato:
17. Dec, 2015. 10:48 »
Trebalo bi ove nedelje da je narucim, pa za 2 meseca predstavljanje
. Hvala jos jednom!
batke
Laurin&Klement
Like ukupno: 1
L&K ugled:
23
«
Odgovor #49 poslato:
17. Dec, 2015. 11:51 »
Ako bude za dva meseca da pevaš. To možda može ako je imaju negde na lageru baš takvu kakvu ti hoćeš. Raspitaj se da li imaš dobar popust pošto je kraj godine. Ako imaju neku na lageru sa opremom koju želiš trebalo bi da sledeće godine dobiješ popust jer su ti dali auto MY2015 u 2016.godini. Ja sam tako uradio kada sam kupovao O2 FL. Bila je proizvedena u 2009.godini, a kupio sam je u februaru 2010.godine sa dobrim popustom. Ako naručuješ da se pravi baš za tebe proveri vreme isporuke da ti se to ne oduži na 4 meseca zbog potražnje, jes da nije sezona ali ipak proveri...
Ja sam čekao tačno 90 dana, a neki ljudi kasnije i više od 100. Ne želim da te bacam u bedak samo da ti kažem da se spremiš psihički na čekanje. Čim sedneš u nju videćeš da se isto isplatilo...
Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"
bugarin
Global Moderator
Like ukupno: 61
L&K ugled:
103
«
Odgovor #50 poslato:
17. Dec, 2015. 13:37 »
MY se ne racuna po kalendarskom pocetku godine.
Octavia MY 2016 je poceo da se proizvodi u 22oj nedelji 2015te godine. sto ne znaci da ne mozes da ostvaris popust na model sa lagera, narocito sad oko nove godine.
Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD
batke
Laurin&Klement
L&K ugled:
23
«
Odgovor #51 poslato:
17. Dec, 2015. 13:40 »
Da, tako je. Mislio sam na datum proizvodnje, a napisao sam MY. Moj je proizveden u 25 nedelji 2014. a model je za 2015.
Moja greška.
Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"
mikip
RallyeSport
L&K ugled:
-1
«
Odgovor #52 poslato:
17. Dec, 2015. 17:00 »
@batke: bice bas za mene, jer je specifican paket opreme (Ambition+), to tesko da ima na lageru. Koliko sam ih razumeo, ceka se zbog motora prventstveno. Rekli su mi da se vreme cekanja skratilo na nekih 60 dana zbog ovih desavanja u VW-u pa se sada vise trude. Trebao sam je naruciti jos ranije ali imao sam ovih nekoliko dilema a i nekih drugih zastoja. Cim je porucim, reci ce mi proizvodnu nedelju.
Beli82
Laurin&Klement
L&K ugled:
13
Putting the laughter back into manslaughter
«
Odgovor #53 poslato:
17. Dec, 2015. 23:09 »
Neka je sa srećom, a to koliko se čeka manje je bitno. Oduvek se čekalo za nameštaj, automobile i ostalo, pogotovo kada je takoreći "po želji i meri kupca". Što se tiče parking senzora, stiropora i ostalog, ja bih za novu Oktaviju kupio ako treba i hilti, pa bih i pola zgrade "prekrojio", samo da je spakujem u garažu.
Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.
batke
Laurin&Klement
L&K ugled:
23
«
Odgovor #54 poslato:
17. Dec, 2015. 23:21 »
Neka je srećna kupovina. Čekamo utiske sa prve vožnje.
mikip
RallyeSport
L&K ugled:
-1
«
Odgovor #55 poslato:
18. Dec, 2015. 11:14 »
Naravno
. Hvala na pomoci.
Strana:
«
1
...
3
4
Gore