Autor Tema: spy photo novi dobavljači Pirelli guma za novu sezonu F1  (Pročitano 3600 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži hakklerZapočeo temu

spy photo novi dobavljači Pirelli guma za novu sezonu F1
« poslato: 05. Jul, 2013. 15:55 »
ne znam jel pratite F1 sezonu..ali spy photo otkriva ko su "pravi" dobavljači Pirellija za ovu sezonu  ;D

tak da zadnja događanja oko F1 i...

http://doznajemo.com/2013/07/03/za-sve-su-krive-pirelli-gume-moguci-strajk-vozaca-f1-timova/

ništa čudno 

Van mreže vnov

Odg: spy photo novi dobavljači Pirelli guma za novu sezonu F1
« Odgovor #1 poslato: 05. Jul, 2013. 20:47 »
Ekstra fora :) sad mi je jasno zašto im je pucala zadnja leva guma.
  • Vozi: KAROQ FL, Ex KODIAQ, Ex Octavia A5 FL 1.4TSI ELEGANCE + RS LOOK

Na mreži bugarin

« Odgovor #2 poslato: 05. Jul, 2013. 21:04 »
nego kad smo kod F1, prenose li kod vas trku, ili ko ova nasa govna daju prednost vimbldonu?
u srbiji uopste nema prenosa trke na kablovskoj. moracemo da se snalazimo ko pre 5 godina, uz pomoc drimboxa, seringa, satelitske.............. :(
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže olajkris

« Odgovor #3 poslato: 05. Jul, 2013. 22:38 »
nego kad smo kod F1, prenose li kod vas trku, ili ko ova nasa govna daju prednost vimbldonu?
u srbiji uopste nema prenosa trke na kablovskoj. moracemo da se snalazimo ko pre 5 godina, uz pomoc drimboxa, seringa, satelitske.............. :(

Ja tako i gledam sve vec koju godinu nasu televiziju ni ne pratim... :) A kod madjara ne promice ni trening ni kvalifikacije ni trka. :)

Na mreži bugarin

« Odgovor #4 poslato: 05. Jul, 2013. 22:45 »
Ja tako i gledam sve vec koju godinu nasu televiziju ni ne pratim... :) A kod madjara ne promice ni trening ni kvalifikacije ni trka. :)

boli tebe uvo, tebi za madjarske kanale ti ne treba ni antena. zabodes viljusku u tv. ;)
ja sam gledao preko satelita u zlatno vreme otkljucavanja kodiranih kanala.
kad je to izumrlo, oslanjao se na druga resenja, ali nazalost zadnjih godinu dana sam osudjen na SBB i sportkanal i njihovo poimanje prednosti sportskog dogadjaja.
svadjao sam se sa sportklubom par puta. najavili prenose na onim kanalima koji ne ulaze u osnovni paket, ja doplatio, oni prekinuli da koriste te kanale.
a sad sline, iako su im ti kanali slobodni nece na njima da prenose trku, jer kao trka moze samo na sportklubu. ne moze na sk3, sk4 i sk5.
necu da nastavljam, uci cu u politiku ili nesto jos gore :)

Van mreže vnov

« Odgovor #5 poslato: 05. Jul, 2013. 22:45 »
Kako nema kod nas, ja imam sbb kablovsku i puštaju na sport klubu.

Na mreži bugarin

« Odgovor #6 poslato: 05. Jul, 2013. 22:48 »

pogledaj programsku semu za nedelju.
pustice F1, al snimak u pola 10 uvece :(

Van mreže olajkris

« Odgovor #7 poslato: 05. Jul, 2013. 22:53 »
boli tebe uvo, tebi za madjarske kanale ti ne treba ni antena. zabodes viljusku u tv.
ja sam gledao preko satelita u zlatno vreme otkljucavanja kodiranih kanala.
kad je to izumrlo, oslanjao se na druga resenja, ali nazalost zadnjih godinu dana sam osudjen na SBB i sportkanal i njihovo poimanje prednosti sportskog dogadjaja.
svadjao sam se sa sportklubom par puta. najavili prenose na onim kanalima koji ne ulaze u osnovni paket, ja doplatio, oni prekinuli da koriste te kanale.
a sad sline, iako su im ti kanali slobodni nece na njima da prenose trku, jer kao trka moze samo na sportklubu. ne moze na sk3, sk4 i sk5.
necu da nastavljam, uci cu u politiku ili nesto jos gore

Nije bas viljuska i antena. Do mokrina je radijus sada od digitalne frekvencije. a ja sam koji km dalje. No ja preko 800hd gledam preko 90%kanala od stranih provajdera. a sto se tice madjarskih imam svaki jedan. nema njihovog kanala kojeg ne mogu gledati. mada imam podeseno samo UK DE i HUN pakete ko ce sve stici da gleda. A sada vec odosmo u daleki offfff :)

Van mreže olajkris

« Odgovor #8 poslato: 05. Jul, 2013. 22:54 »

Ja nisam rekao da ne moze da se pogleda makar je i snimak ne uzivo. Nego kako ja gledam.

Van mreže vnov

« Odgovor #9 poslato: 06. Jul, 2013. 10:28 »

pogledaj programsku semu za nedelju.
pustice F1, al snimak u pola 10 uvece :(
Upravu si sad sam pogledao kakvi smrdljivci, bitno da je tenis direktno a ima na sport klubu 3 formula 1 direktno a na taj kanal se dodatno naplacuje.

Na mreži bugarin

« Odgovor #10 poslato: 06. Jul, 2013. 10:35 »
Upravu si sad sam pogledao kakvi smrdljivci, bitno da je tenis direktno a ima na sport klubu 3 formula 1 direktno a na taj kanal se dodatno naplacuje.

i to su u program ubacili tek prosle noci.
do sinoc je programska sema za SK3 bila prazna.
olos bre, ja sam samo zbog F1 doplatio za taj paket sa sk3,4 i 5, i oni posle mesec dana ladno objavili da F1 moze da ide samo na glavnom kanalu.
nemaju pojma ni sta rade ni kako rade, svadjao sam se sa njima putem maila, i dobio objasnjenje da F1 "mora" da ide na glavnom kanalu, ali samo kad nema interesantnijih stvari :)
da ne postavljam sad ovde celu prepisku, em su nepismeni, em su bezobrazni, em po svemu sudeci nemaju ni koncepciju ni programsku politiku :(

Van mreže Neba

« Odgovor #11 poslato: 07. Jul, 2013. 12:43 »
Pa sta sad da radimo mi obicni smrtnici!?
  • Vozi: Fabia 1.9 SDI

Na mreži bugarin

« Odgovor #12 poslato: 07. Jul, 2013. 12:46 »
da se snalazimo :)

https://www.facebook.com/f1.serbia
izbacuju streamove, nisu bas svi HD, al moze da se prezivi.

Van mreže vnov

« Odgovor #13 poslato: 07. Jul, 2013. 16:51 »
Ja sam gledao na sbb-u d-3 pustili na RTL-u, čudo ga nisu skrembovali.

Van mreže olajkris

« Odgovor #14 poslato: 07. Jul, 2013. 16:54 »
Ja na M1 HD.