0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
nego kad smo kod F1, prenose li kod vas trku, ili ko ova nasa govna daju prednost vimbldonu?u srbiji uopste nema prenosa trke na kablovskoj. moracemo da se snalazimo ko pre 5 godina, uz pomoc drimboxa, seringa, satelitske..............
Ja tako i gledam sve vec koju godinu nasu televiziju ni ne pratim... A kod madjara ne promice ni trening ni kvalifikacije ni trka.
Kako nema kod nas, ja imam sbb kablovsku i puštaju na sport klubu.
boli tebe uvo, tebi za madjarske kanale ti ne treba ni antena. zabodes viljusku u tv. ja sam gledao preko satelita u zlatno vreme otkljucavanja kodiranih kanala.kad je to izumrlo, oslanjao se na druga resenja, ali nazalost zadnjih godinu dana sam osudjen na SBB i sportkanal i njihovo poimanje prednosti sportskog dogadjaja.svadjao sam se sa sportklubom par puta. najavili prenose na onim kanalima koji ne ulaze u osnovni paket, ja doplatio, oni prekinuli da koriste te kanale.a sad sline, iako su im ti kanali slobodni nece na njima da prenose trku, jer kao trka moze samo na sportklubu. ne moze na sk3, sk4 i sk5.necu da nastavljam, uci cu u politiku ili nesto jos gore
pogledaj programsku semu za nedelju.pustice F1, al snimak u pola 10 uvece
Upravu si sad sam pogledao kakvi smrdljivci, bitno da je tenis direktno a ima na sport klubu 3 formula 1 direktno a na taj kanal se dodatno naplacuje.