Autor Tema: NIS i Škoda (popusti za servis)  (Pročitano 2471 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže SuperBZapočeo temu

NIS i Škoda (popusti za servis)
« poslato: 06. Jul, 2013. 20:52 »
Danas sam video u NIS-u dok sam točio gorivo da ko sipa iznos preko 4000 dinara dobije neku brošuru i popuste za servis za (samo) Škodu koja je starija od 4 godine. Da li neko zna više podataka i da li je neko probao ovu uslugu/poklon?

http://www.nispetrol.rs/sr-lat/%C5%A1koda-akcija
« Poslednja izmena: 06. Jul, 2013. 20:57 SuperB »

Van mreže DUTJA ZP

Odg: NIS i Škoda (popusti za servis)
« Odgovor #1 poslato: 06. Jul, 2013. 21:03 »
Evo info sa njihovog sajta...

Svi vozači ŠKODA vozila starijih od 4 godine koji sipaju gorivo na NIS Petrol benzinskim stanicama, od 10. juna do 8. septembra 2013. godine, u vrednosti od najmanje 4.000 dinara dobijaju na poklon komplet vaučera koji će im obezbediti značajne popuste na različite vrste usluga u ovlašćenim ŠKODA servisima.

Broušura sa vaučerima dobija se na kasi već prilikom plaćanja.

Vaučere možete da iskoristite do 31. decembra 2013. godine, a više informacija o zakazivanju servisa možete da dobijete na broj telefona ovlašćenog ŠKODA servisa.

Da biste ostvarili mogućnost popusta na usluge u servisu potrebno je da na uvid pokažete fiskalni račun sa NIS Petrol benzinske stanice sa minimalnim iznosom od 4.000 dinara.

Ponuda važi za sva vozila Škoda koja su 2009. godište ili starija.

* Za jedno sipanje goriva u vrednosti od 4.000 dinara ostvaruje se pravo na jedan od ponuđenih popusta. U akciji mogu učestvovati samo fizička lica, a popust se ne ostvaruje kupovinom karticama za korporativne klijente.
- See more at: http://www.nispetrol.rs/sr-lat/%C5%A1koda-akcija#sthash.Bw82JtrU.dpuf

Van mreže bugarin

« Odgovor #2 poslato: 06. Jul, 2013. 21:14 »
za mene je ovo cisto vacarenje i jajarenje.
skoda svugde, pa i u bivsim SFRJ republikama ima poseban program za vozila stara preko 4 godine. a ako ova nasa stoka misli da ispostuje akciju maticne kuce tako sto ce uterivati NIS-u pare u dzep, treba im se milosne majke..........
jedino ako ne daju jos neke dodatne popuste na vec postojecu akciju.
ajde ako neko ima mogucnosti, neka ispita ovaj slucaj, blizi mi se redovan servis :)
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže dulefontana

« Odgovor #3 poslato: 07. Jul, 2013. 01:53 »
Starija vozila?  >:D

« Odgovor #4 poslato: 07. Jul, 2013. 11:05 »
Da ne bude da je cena malog servisa u ovlašćenom npr 50.000din, a popust ko donese račun 5% na tu cenu  :o Videćemo ....

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #5 poslato: 07. Jul, 2013. 13:48 »
Nije 50000,možda je 45000RSD.Ako su u to uračunali i radne sate. :-S

Na mreži URKE 80

« Odgovor #6 poslato: 07. Jul, 2013. 15:15 »
Glupost neopevana!!
  • Vozi: Fabija 1.9SDI 2001god. ASY

Na mreži 2 Busy

« Odgovor #7 poslato: 15. Jul, 2013. 09:12 »
Baš me je interesovala ova NIS-Škoda "akcija",pa sam nabavio letak o ovoj "akciji".Ako se neko dvoumi ili pita da li u servis uključuju zamenu ulja i filtera,znajte da od te akcije nema ništa.

Pa ko voli nek' izvoli! :)

Van mreže Turbo

« Odgovor #8 poslato: 15. Jul, 2013. 10:05 »
Korektni popusti, samo za metlice brisača za Oktaviju to je oko 400 dinara popusta.

« Odgovor #9 poslato: 15. Jul, 2013. 16:32 »
Upravo sam hteo danas isto što je 2Busy uradio... znači veliko ništa od njihovih popusta, mogu misliti koliko oni naplate menjanje korpe kvačila sa delom  :o

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #10 poslato: 22. Jul, 2013. 01:38 »
Pa dobro, ko ide u ovlašteni servis, ovo će mu dobro doći...
Nego, ko im je pravio ovaj letak, i na slici stavio O2 tour II, koja je najstarija max 3 godine  ;D
  • Vozi: Yeti

Van mreže Turbo

« Odgovor #11 poslato: 31. Jul, 2013. 22:22 »
Ne znam da li da otvaram novu temu, mislim da je ova ok, ali ako treba nek se splituje, može i da postoji opšta tema za akcije pumpi, servisa, distributera, prodavaca i slično.

Pošto uvek sipam na EKO pumpama, uzeh juče njihovu novu Smile karticu, evo detaljno:

http://www.ekosmileklub.rs/

Van mreže paun

« Odgovor #12 poslato: 03. Sep, 2013. 08:33 »
Hm, nema vise slika. Dal ima popust na veliki servis?