Autor Tema: Crkla benzinska pumpa, zamena motorčića?  (Pročitano 2104 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže zare

Odg: Crkla benzinska pumpa, zamena motorčića?
« Odgovor #15 poslato: 06. Jan, 2016. 16:27 »
Ne znam sto si toliko zapeo za ovlasceni servis? Odes u neku prodavnicu i kupis motoric za verovatno duplo manje para.

Na mreži AcoSkZapočeo temu

« Odgovor #16 poslato: 06. Jan, 2016. 16:30 »
Nisam zapeo, nego neko gore pomenu da ima original da se kupi, a ja smatram da to nije rezervni deo i da nema org.. Cak je tesko naci isti motorcic, vec mora da se budzi, prepravlja verovatno

Van mreže Beli82

« Odgovor #17 poslato: 06. Jan, 2016. 16:38 »
Pa kataloški broj možeš naći samo ako skineš uložak, a u krajnjem slučaju ne moraš ići preko ovlašćenog mada 99% imaju taj deo samo se naravno prave blesavi da bi prodali celu pumpu. Nema nikakvog budženja jer postoji više vrsta tih motorića i sigurno ih ima u prodaji. Sigurno ne pravi fabrika za svaki model i svaku marku auta različite motoriće. Ja lično se ne bih smirio dok je ne bi rastavio, ako si već prežalio pare za novu pumpu, pokušaj da rastaviš ovu polako, značiće mnogo drugima koji budu imali isti problem. Po slici sa neta mi se čini da ima iznutra plastične žabice koje drže uložak.
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže Nibus

« Odgovor #18 poslato: 06. Jan, 2016. 19:58 »
Pa kod tebe još lakše da se zameni =))
  • Vozi: Golf 2 1.6l diesel

Na mreži AcoSkZapočeo temu

« Odgovor #19 poslato: 06. Jan, 2016. 23:22 »
Najjace da je lakse.. Kako?
Islikacu detaljno kada stignem da se svako uveri da nema nigde ni zabice, ni sraf niti bilo sta da bi mogla da se rastavi bez loma