0 članova i 16 gostiju pregledaju ovu temu.
Norvezani ne javljaju kao mi gde su panduri, nema blicanja ovog onog, znaci propala drzava, ispran mozak. Pre ce da dozvole da te nahvataju panuri kako divljas i naucis na laksi nacin nego da pokupis neko dete u 30 zoni. Stavise jako su bezobrazni pa ako vide da si recimo popio koje pivo u pabu i odvezano auto brze bolje nazvati pandure i prijaviti da vozis pijan, panduri te uredno cekaju ispred kuce, a mogu da te podignu i iz kreveta ako si bio brz, posto po zakonu 6 sati posle voznje ne smes da pijes. Bas glup zakon.
ono malo iznad 150 levom nogom sam samo pipnuo papučicu kočnice, samo da se svetla upale. E da ste mogli da čujete to škripanje iza mene, to je bio plač
Cuje se skripa guma i te kako i sa abs-om.. @Nightsaber, kad su ti bili u braniku trebao si jace da zakocis da te udare hahaa.. Mada autoput, ne mozes da se vadis da je izletela macka isl, pa da si kocio. Malo je verovatno...
Nema ništa od kazne, zaustavili bi ga oni da su imali za šta. I sami izjavljuju da ispod 141 tolerišu, ako je kolega vozio 150 po svom przinomeru, verovatno mu isti laže za više od tih 9km/h, pa su se trudili da malo prekorači. Na kraju odustali i otišli dalje, ima često onih koji vozi +160.Evo bi morao imati ABS.
Nije mi namera da te plasim ali presretac ne mora da te zaustavi da bi ti napisao kaznu. Dovoljno je da snime prekoracenje brzine pa da na kucnu vozilu vlasnika posalju poziv (sa fotografijom prekrsaja) da se javi u stanicu kako bi naveo ko je u tom trenutku vozio njegova kola. Sa druge strane, sasvim je moguce da ti nista nece stici ali se to, nazalost, nikad ne zna.
Nesavesni vozači već su navikli da ih na auto-putu može zaustaviti neobeleženi policijski presretač.Uprava saobraćajne policije nedavno je dobila nova vozila opremljena najsavremenijim uređajima za detektovanje prekršaja.U akciji presretanja bila je i ekipa B92.