Ma naši ljudi su postali toliko i bezobrazni ali i neoprezni u saobraćaju da je to strašno. Kao za inat mi se uvek izleću budale kada vozim ili sestrića ili nekog starijeg u kolima, pa moram da pazim tj da se sklanjam od uletanja u makazice, uletanja bez gledanja da li ima nekog u susednoj traci i slično.
Inače, rešio sam da kada sam sam u autu definitivno više ne #ebem živu silu i ne sklanjam se tj ne kočim kada imam prednost. Ja ne ugrožavam nikoga svojom vožnjom i ne kršim propise, ali svaki sledeći majmun koji mi izleti će plaćati osiguranje skuplje narednih godina. Pre neku godinu me krete udari sa zadnje strane iz susedne trake u kružnom roku, i još on meni kaže da ja ne znam da vozim...Debil razbio prednji branik totalno, a meni ništa. Ja izađem i kažem majmunu da lepo ode kući jer ja nemam štetu tj neka ogrebotina sitna...kad on i dalje drži miting. E, onda sam javio da kasnim na posao, obukao reflektujući prsluk, stavio trougao pozadi i pozvao 192. Čekao sam sat vremena, lepo se ismejao sa saobraćajcima kada su slušali lika kako sam ja kriv jer je on mene udario odpozadi, i na kraju inkasirao 11500 dinara (da, jedanaest i po' hiljada) za ogrebotinu. Prošle godine lik izlazi u rikverc -bio parkiran pored mog auta, i zakači mi zadnja vrata. Kaže-nisam video auto...nije video crvenu fabiju karavan. Opet osiguranje, al ovaj put moj masjtor da bi farbanje ispalo kako treba, i faktura 27500 dinara. Volim osiguravajuće kuće i imam odličnu saradnju sa njima jer sam ja praktično dobio dve registracije gratis za dve godine...