Autor Tema: Nalepnice za zadnju šoferšajbnu  (Pročitano 1877 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Beli82Započeo temu

Nalepnice za zadnju šoferšajbnu
« poslato: 24. Jan, 2016. 21:33 »
Zna li neko gde se mogu kupiti nalepnice za pse u kolima? Konkretno jurim neku tipa "Malinois on board" ili slično. Pošto sam i od  svih nalepnica za bebu u autu jedva našao jednu koja služi prvobitnoj svrsi-da bude upadljiva tj uočljiva, ova za Malinou mi deluje kao nemoguća misija. Jel' neko zna da li bih mogao poručiti (koliko je isplativo) da mi napravi neka štamparija, pošto mi treba samo jedan komad? U krajnjem slučaju mi ostaje da poručim sa Amazona i slično...naravno, ova nalepnica mi treba radi fore, čisto dekorativno.
Inače sam primetio da 99% vozača ne #ebe to što neko vozi dete u kolima, već svako usporavanje i lagano prelaženje preko rupa ili ležećih proprati ležeći na sireni i divljački obilazeći moj auto, sve dok majmunu kroz prozor gestikulacijom ne objasnim da vozim bebu i da je on retardiran što ne obraća pažnju na upadljivu nalepnicu. U Srbiji bi definitivno trebali da montiramo one providne led panele koji prekrivaju celu zadnju šoferku(koje preko koristi murija), pa da stalno stoji upaljeno "BEBA U AUTU MAJMUNE RETARDIRANI"...
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže Filip

Odg: Nalepnice za zadnju šoferšajbnu
« Odgovor #1 poslato: 24. Jan, 2016. 21:38 »
sad bi Klarkson odgovorio "ok, imaš tu nalepnicu, onda sad neću da se skucam u tebe nego u nekog drugog" =)) =))
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Na mreži Markkoni

« Odgovor #2 poslato: 24. Jan, 2016. 21:51 »
Meni su te nalepnice uvek bile budalastina. I sam imam dvoje dece i nikada mi nije bilo jasno zasto to ljudi lepe. :)

Sent from my SM-N910C  

« Odgovor #3 poslato: 24. Jan, 2016. 21:58 »
Ma naši ljudi su postali toliko i bezobrazni ali i neoprezni u saobraćaju da je to strašno. Kao za inat mi se uvek izleću budale kada vozim ili sestrića ili nekog starijeg u kolima, pa moram da pazim tj da se sklanjam od uletanja u makazice, uletanja bez gledanja da li ima nekog u susednoj traci i slično.
 Inače, rešio sam da kada sam sam u autu definitivno više ne #ebem živu silu i ne sklanjam se tj ne kočim kada imam prednost. Ja ne ugrožavam nikoga svojom vožnjom i ne kršim propise, ali svaki sledeći majmun koji mi izleti će plaćati osiguranje skuplje narednih godina. Pre neku godinu me krete udari sa zadnje strane iz susedne trake u kružnom roku, i još on meni kaže da ja ne znam da vozim...Debil razbio prednji branik totalno, a meni ništa. Ja izađem i kažem majmunu da lepo ode kući jer ja nemam štetu tj neka ogrebotina sitna...kad on i dalje drži miting. E, onda sam javio da kasnim na posao, obukao reflektujući prsluk, stavio trougao pozadi i pozvao 192. Čekao sam sat vremena, lepo se ismejao sa saobraćajcima kada su slušali lika kako sam ja kriv jer je on mene udario odpozadi, i na kraju inkasirao 11500 dinara (da, jedanaest i po' hiljada) za ogrebotinu. Prošle godine lik izlazi u rikverc -bio parkiran pored mog auta, i zakači mi zadnja vrata. Kaže-nisam video auto...nije video crvenu fabiju karavan. Opet osiguranje, al ovaj put moj masjtor da bi farbanje ispalo kako treba, i faktura 27500 dinara. Volim osiguravajuće kuće i imam odličnu saradnju sa njima jer sam ja praktično dobio dve registracije gratis za dve godine...

« Odgovor #4 poslato: 24. Jan, 2016. 22:01 »
@Markkoni: Pa služi da normalni ljudi vide da voziš dete u autu, da ti ne uleću, trube, da ti ne voze tik iza zadnjeg branika. Da me je neki od divljaka zakačio dok sam vozio bebu, taj više nikada ne bi vozio ništa...osim akumulatorskih kolica.

Na mreži Markkoni

« Odgovor #5 poslato: 24. Jan, 2016. 22:04 »
Pa ako su normalni nece da ti ulecu i trube, a ako nisu normalni to sto imas plakat na zadnjem staklu sa bebom njima nece nista znaciti.

Sent from my SM-N910C  

« Odgovor #6 poslato: 24. Jan, 2016. 22:38 »
Donekle si u pravu, ali ima i normalnih ali nervoznih, nestrpljivih koji žure i zabiju se u branik, pa da budu oprezniji...

Van mreže lipovaccc

• Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

« Odgovor #8 poslato: 25. Jan, 2016. 23:18 »
Pa tako nešto, ali da piše Malinois on board i slično. Recimo:

Van mreže lakisa85

« Odgovor #9 poslato: 26. Jan, 2016. 00:03 »
Nadjin nalepnicu koju bi stavio, u što boljem kvalitetu i odi do neke kopirnice, koja ima mogucnosti da ti ovo odradi, a mislim da dosta njih može. Npr sliku mogu da ti odštampaju a text mogu da ti izrežu na kateru. Sve to možda par stotina dinara....
  • Vozi: felicia 1.3 43kW, 2000.

« Odgovor #10 poslato: 26. Jan, 2016. 00:38 »
Pa raspitaću se po štamparijama. Znam da mogu da rade to samo nisam siguran da hoće da se zezaju sa takvim stvarima za jedan ili dva komada.