Zdravo braćo po volanu..
Imam jedno pitanje. Nedavno sam radio servis karburatora, ma šta to značilo, vidim nije čovek lepo to naštelovao, treba da skoknem još jednom do njega - konkretno kad se upali auto - startuje kao bomba, ali se odma ugasi ako se ne doda gas. kontam da ili odma vrati saug, ili već nešto tako.
Pre par dana išao sam po ravnom nešto do bijeljine, baš sam polako vozio 90-100 po autoputu, i tamo magistralom 80 i 50-60 sve po ograničenju kad se uđe u bosnu. Sipao sam prethodni put do čepa, i sad ponovo - i kaže da je potrošnja 7.6l benzina dakle. Meni se čini da to treba da bude manje, pošto mi je druga felicija na kojoj imam plindžu, kada je dobro nacinculirana bila na oko osam litara gasa na tom režimu vožnje koliko se sećam.
*u toku vožnje kad sam se vraćao - na autoputu isto pri 90ak km/h u jednom momentu je samo krenuo da gubi snagu, ja lično sam pomislio da je crkla pumpa za gorivo, ili da je puklo crevo međutim pošto sam dodao gas a u retrovizoru skontao da "ne curim" - uspostavio se normalan rad ponovo.
dakle felicija 1.3 43kw sa pierburg karburatorom.