Autor Tema: dugo svetlo bihalogen  (Pročitano 1860 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48Započeo temu

dugo svetlo bihalogen
« poslato: 09. Feb, 2016. 07:54 »
Odnedavno mi je crklo dugo svetlo na bihalogen (biksenon) sistemu. Blicanje radi, ali dugo ne radi-klapna ne radi. Sta moze biti uzrok wac1. Neki relej?

Van mreže Apatinac

Odg: dugo svetlo bihalogen
« Odgovor #1 poslato: 09. Feb, 2016. 10:37 »
Po tvom opisu far je ispravam odnosno klapna radi.Ne zna dali su zice od dugog svetla jkrecu iz jedne tacke ili su razdvojene na prekidacu ili nekom releju. mozda ako bi nasao semu da se vidi odaklen dolazi zica da nije mozda prekidac ili neki relej.
Dali je problem da se skine rucica (mislim pred nokom prodavnicom ) i da probas neku drugu ako bi je mogao naci.
  • Vozi: Octavia II 1,6 tdi

« Odgovor #2 poslato: 10. Feb, 2016. 10:34 »
prvo cu probati da zamenim rucicu, 100 evra je nova, polovna 50 wac1

Van mreže ugi85

« Odgovor #3 poslato: 10. Feb, 2016. 10:43 »
Jeftinije bi ti bilo da pre zamene prvo proveris da li je ablender uopste ispravan. Sasvim je moguce da problem lezi u njemu ali je za tvoj novcanik bolje da ne ides na slepo i bez provere.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

« Odgovor #4 poslato: 10. Feb, 2016. 16:08 »
moracu tako, kazu da u kompletu idu i rucica za migavce i rucica za brisace wac1

« Odgovor #5 poslato: 24. Feb, 2016. 18:32 »
Problem je na kraju resen. U pitanju je bio relej dugog svetla. Odradjeno u autocacku u cacku. Prilicno sam se razocarao u momka koji radi u jednom elektricarskom servisu koji je ofrlje i povrsno rekao da se radi o rucici. U autocacku su krenuli redom, od rucice do samog fara i na tom putu se pokazalo da je relej crkao. A taj momak je samo seo i nista nije hteo da ispituje vec je konstatovao da je rucica problem. Inace, radi se o autoservisu Zoran Milic mali mokri lug. On je vrhunski majstor ali u tom trenutnku nije bio u radnji. Njegov segrt je ofrlje odradio posao. Zoran je inace vrhunski majstor, radi vozila za autokomerc.

Van mreže ugi85

« Odgovor #6 poslato: 24. Feb, 2016. 19:59 »
Nije ni prvi ni poslednji koga mrzi da radi. Na kraju si bar ustedeo novac koji bi neporebno bacio na ablender.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.9TDI 2007 Combi Elegance, Škoda Fabia 1.9TDI 2004 Elegance

« Odgovor #7 poslato: 24. Feb, 2016. 20:44 »
Nemacku ne drze filozofi (tasna masna menadzeri) vec zanatlije. Nazalost, to je kod nas vrsta u odumiranju, a ovi drugi se mnoze ko puzevi nakon kise hearcut

Van mreže Zox024

« Odgovor #8 poslato: 28. Feb, 2016. 17:48 »
Kakav bre Zoran Milic, ja kad sam procitao rekoh sta sam bre uprskao a ono neki majstor tamo. Morao ponovo procitati tekst... :-)

Послато са Lenovo P1a42