Ovaj članak je pisao još jedan u nizu kvazi-novinara današnjice. Ne da se iskenjao na kvadrat nego je čovek pravi copy-paste novinar koji koristi neproverene tekstove sa neta...
Čuj 1,2 motor koji koji coca cola i svi ostali komercijalisti besomučno gaze bez milosti više od 10 godina ne valja?!
Ležajevi točka traju "samo" 70-80 hiljada km?! Zemljače, ležaj je potrošni materijal...koliko treba da traje, 20 godina? Pa potrošni materijal su i lambda sonde, bobine, silent blokovi, amortizeri, paknovi, pločice, egr ventil, set kvačila,...I naravno, najveći bauk u Srba - PLIVAJUĆI ZAMAJAC! Ovaj članak kao da je napisao teletabis...
Što ne napiše koliko firmi vozi fabije u svim mogućim verzijama i koliko stotina hiljada km prelaze sa njima uz redovno, (a bogme mnogo njih i uz neredovno) održavanje? Bez obzira na to što trenutno imam pomenuti auto, ali i ja sam ga prvi kupio zbog pouzdanosti i kvaliteta, a ne zbog dizajna ili ne znam ti ja čega drugog...pritom nije spomenuta nijedna fabrička mana koja je zaista karakteristična za određene modele i godišta. Novinar teletabis...