Autor Tema: Saobraćaj - iskustva i situacije  (Pročitano 19761 puta)

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ИгоР

Odg: Saobraćaj - iskustva i situacije
« Odgovor #30 poslato: 25. Feb, 2016. 23:59 »
Следи мене овај клип!
Човјек НИКАКО није могао избјећи ову будалу са ексером у глави. Првом је било лако јер је имао преглед. Када се вози иза, то је сасвим друга прича. Овако се и картер разбија када се налети на каменчину коју овај први обиђе, а ти немаш времена за било шта, јер се каменчина/ауто само нацрта испред тебе.

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #31 poslato: 26. Feb, 2016. 00:36 »
Mislim da se ova devojka nije dobro provela posle tuce sa kolima!!!Vala i mene je bolelo dok sam gledao  hearcut hearcut hearcut
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže nebojsar

« Odgovor #32 poslato: 26. Feb, 2016. 20:16 »
Na klipu se vidi da je lik odmah dao po gasu kad ga je Fabia pretekla, a vidi se i da je siva Oktava koja je došla u susret ustvari doletela sa strane ako se ne varam.

Nismo svi isti, ima i toga, neko se sledi i ne odreaguje.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže breleZapočeo temu

« Odgovor #33 poslato: 26. Feb, 2016. 21:32 »
Da, u pravu si.

A i nije isto uzivo reakcija vozača i naše pisanje ovde šta bismo u tom istom trenutku (pupu, daleko bilo) uradili.
  • Vozi: Škoda Fabia mk2 1.2 htp

Van mreže ivan4994

« Odgovor #34 poslato: 27. Feb, 2016. 16:32 »
Mislim da te sam autoput PONEKAD tera da vozis mehanicki. Put je ravan, preglednost dobra, peglas brzo, nema raskrsnica i po defaultu ne ocekujes ovako nesto. Mislim da bi ovaj lik(a i bilo ko drugi) mozda bolje ragovao da je vozio magistralom, mada je i to pitanje...
  • Vozi: fabia mk1 sedan 1.4 16v 74kw

« Odgovor #35 poslato: 28. Feb, 2016. 14:31 »
To je tačno.

Eto ja malopre išao do aerodroma NT i u povratku gradski zglobni bus napravio gužvu na autoputu - i u srednjoj traci za vozila koja idu iza njega i u preticajnoj gde svi pokušavaju da ga preteknu.

Kad eto bordo Fiat Punta (tj.Zastave 10), vidim vozač stisnuo gas i približava mi se velikom brzinom, a ja drugi auto u srednjoj traci iza zglobnog gradskog.

Nastavlja on, nabija mi se u branik, nemam kud, a ne znam ni gde će on, pošto je leva preticajna već puna.
Ipak, nekako se ubacio u preticajnu na sekundu, trube ovi iz preticajne, mene pretekao, zatim me isekao na pola metra i ode čovek u zaustavnu traku.
Sve se dešava negde oko Autokomerca, a ako se ne varam, tu je nedge i stajalište.
Vidim da je vrag odneo šalu, ali se Z10 zadržala u zaustavnoj samo dok nije pretekla gradski, pa je prešla u desnu traku, pa opet u zaustavnu, jer je preticajna i dalje bila preopterećena.
I tako par puta.

Malo dalje, vidim parkiran Golf4 karavan sa upaljena sva 4 migavca.
Prođe me jeza kroz leđa kad samo pomislih šta je moglo da se desi da je Golf bio negde ranije parkiran.

Da ne grešim dušu, možda se čoveku žurilo, ali meni to ponašanje više izgleda kao da je vozač pod dejstvom nekih opijata.

Šteta što nisam imao priključenu car cam da dokumentujem situaciju.

Van mreže ivan4994

« Odgovor #36 poslato: 28. Feb, 2016. 20:25 »
Sta reci, a ne iznervirati se... Bolje da se vratim na skoda girls, ovako se samo stresiram...

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #37 poslato: 28. Feb, 2016. 21:30 »
Danas ja u TC ušću parkirao dole auto u garaži i kada sam se vraćao sedam u auto palim kad  nešto puče mene u vrata kad udarila me jedna ženska daj bože da ima 17 ipo godina vozi novog A3 i na šoferci P i ja njoj kazem pazi kako otvaras ta vrata a ona meni kao šta se buniš kao da imaš neki auto ja ispizdeooo došlo mi da ....
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

« Odgovor #38 poslato: 28. Feb, 2016. 21:37 »
Egocentričnost i bezobrazluk, najgora kombinacija u saobraćaju.

U tim velikim TC-ima, pogotovo u Ušću gledam da se zalepim jednom stranom uz neki zid, druga da bude slobodna, mada baš nema mnogo izbora za parking.

Van mreže ivan4994

« Odgovor #39 poslato: 28. Feb, 2016. 21:40 »
Danas ja u TC ušću parkirao dole auto u garaži i kada sam se vraćao sedam u auto palim kad  nešto puče mene u vrata kad udarila me jedna ženska daj bože da ima 17 ipo godina vozi novog A3 i na šoferci P i ja njoj kazem pazi kako otvaras ta vrata a ona meni kao šta se buniš kao da imaš neki auto ja ispizdeooo došlo mi da ....

Trebao si da je pitas: Jel nemam neki auto?
Pa joj onda olupas sve farove i stopaljke, sva stakla, izbusis gume i onda kazes: Evo, sad nemas ni ti!

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #40 poslato: 28. Feb, 2016. 21:45 »
Ma brate kad je vidim da vozi novu A3 a  garantovano nije ni punoletna p na staklu reko ako mi izađe neki gegula  2sa2 polupaće i mene i auto i tu moja devojka skoči počela da šizi onako opasno ja kazem ajmo mi nema veze
Moram da kupim one bočne zaštitine lajsne moj auto nema ne vredi izgleda  bilo šta drugo
« Poslednja izmena: 28. Feb, 2016. 21:49 lipovaccc »

Van mreže 00gile00

« Odgovor #41 poslato: 27. Avg, 2016. 13:55 »
Samo se kulturno isparkiras i lagano u rikverc pa kukom po ivici branika ili po faru.

Послато са LG-D855  

Van mreže dexterslab011

« Odgovor #42 poslato: 27. Avg, 2016. 14:33 »
Za takve stvari uvek u gepeku bocicu A/T ulja i lagano se isparkiras, izadjes iz TC, pa se vratis i polako po haubi, krovu, gepeku... Okrenes se i odes. Ostecenje tudje stvari, privatns tuzba, a ne po sl. duznosti, tako da lagano objasnis devojci zasto treba da se postuje tudje.
  • Vozi: Skoda Fabia 1.0 2016

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #43 poslato: 27. Avg, 2016. 15:04 »
Ma ima ljudi bezobrazni samo tako
Pre nekoliko meseci me očeše neko na parkingu kod kafića Prajm NBGD  i nikom nista ja dosao do auta imao sam i sta da vidim zadnji levi deo branika očešan  i oštećeno levo stop svetlo. I cela popravka ovoga bi me kostala oko 90 eura iskreno ne pada mi na pamet da to radim ...

Van mreže mirkuk38

« Odgovor #44 poslato: 27. Avg, 2016. 15:16 »
Nije ti niko ostavio cedulju sa telefonom? Srbi, nebeski narod?  =))