Upravo sam stigao sa Sajma. Nisam hteo da se upišem ovde, jer sam morao prvo u gradu oko 11 da završim nešto, pa onda da dođem na Sajam. Mislio sam da ćemo se negde sresti ali u onoj gunguli sam provalio da verovatno nema šanse da se susretnemo.
U svakom slučaju očekivano manje izloženih automobila (ipak je ovo BG Car show) pošto nije Međunarodni sajam, ali meni lično je godilo i ovo što je prikazano.
I pored gužve uspeo sam da pogledam sve a čak i da sednem u željene automobile, naravno sem onih zaključanih.
Pored svega ostalog, iskreno me oduševio Superb karavan (čak sam se tri puta vraćao da sednem i osmotrim unutrašnjost). Cena izložbenog karavana je oko 33.000 EUR kako mi je saopšteno. Dosta opreme i dosta širi od predhodnog. Položaj za sedenje se lako pronalazi.
U svakom slučaju me je zaintrigirao

Rapid me je oduševio prostranošću unutra, jer mi se činilo da je dosta manji. Savim dovoljno i odličan autić.
Cene oba Rapida su oko 13000 EUR.
Drugi auto koji me je takođe zagolicao je Octavia Scout. Vozi se jedna kod mene u Smederevu, ali je viđam u prolazu samo. Ovako izbliza , i spolja i unutra me je oduševila, a ova bela joj odlično pristaje. Njena cena je oko 27000 EUR.
Druga Octavia je isto tako odlična. 2.0 TDI motor iz RS-a uparen sa DSG-om plus 4x4 pogon.

.