Ја бих одмах на почетку желио да се захвалим Karlheinz-у за уступљене карте, у своје и име пријатеља којима сам уступио исте и повео их на сајам

Немам никакве специјалне утиске са сајма, генерално... стандардна смотра актуелних модела аутомобила доступних на нашем тржишту, али свакако по мени потребна манифестација јер би сајам на сваке 2 године било незгодно чекати

Оно што сам запазио је (чини ми се) нешто већа гужва ове године него претходних година...на сајму сам био два пута, оба пута у радни дан.
Оно што могу истаћи је изненађење недостатком одређених модела на штандовима дилера, за неке сам чак и питао па су ми рекли да не чине окосницу продаје те да нису били приоритет приликом излагања

Дефинитивно најјачи утисак са сајма - ушао сам у Bentley Continental Flying Spur, сједио и чачкао неколико минута...на крају сам се сјетио да бих могао да направим неколико фотографија, па сам то и учинио, мада нисам превише обраћао пажњу на кадрове и квалитет, журило ми се да чачкам и даље

Прва фотографија је позајмљена из поруке колеге MAKS-а на некој од претходних страна, на чему се захваљујем (и извињавам на позајмљивању без питања), желио сам да направим мини албум на једном мјесту: