Autor Tema: kilometar sat  (Pročitano 2529 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže sterbik85Započeo temu

• Test Drive
  • *
  • Ugled: 0
kilometar sat
« poslato: 19. Feb, 2016. 19:11 »
Dobro veče. Imam problem sa kilometar satom a nisam našao temu o njemu. Problem je u tome da ne pokazuje brzinu kojom idem pomeri se možda do 30kh na skali i nemeri ne pređenu kilometražu. Prvo mi je prestao da radi brojčanik za pređenu kilometražu,na početku kad sam ga resetovao proraio je pa je posle nekog vremena opet blokirao i na kraju skroz prestao da radi.Posle je počeo da zeza i pokazivač brzine počeo da zaglavljuje i on. E sad ja sam vadio pokazivače sa table i skidao sa kilometar sajle i vratio nazad i onda je malo radio i opet stao. Sad me zanima mišljenje šta mislite da je u pitanju kilometar sat ili sajla od njega? Izvinite zbbog dugog posta i na načinu pisanja,pozdrav i unapred hvala na pomoći!
  • Vozi: skoda felicia 1.3 1998

Van mreže Bobi

• Laurin&Klement
  • Ugled: 28
  • Moj Skoda Club Aleksinac...
Odg: kilometar sat
« Odgovor #1 poslato: 19. Feb, 2016. 20:15 »
moras prvo da proveris da ti sajla ne proklizava u pinjonu,treba da je cetvrtast gde se ubada sajla.kad to proveris javi da vidimo dalje...
  • Vozi: Skoda Octavia MK1 1.6L MPI ' 98 benz+tng

Van mreže dulefontana

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
Odg: kilometar sat
« Odgovor #2 poslato: 20. Feb, 2016. 01:53 »
Sajla je problem. Izvuces je iz burzira i meni je to sredio lik koji radi tahografe. Mislim da je malo brusio ali ti vidi. Zupcanik u km satu kad pukne onda ostajes skroz bez predjene kilometraze i tu nema cas radi cas ne radi. Takodje izbegavati resetovanje kilometraze u voznji.