Autor Tema: Led Masters servis - Beograd - led osvetljenje, ozvučenje, ksenoni  (Pročitano 1880 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24Započeo temu

Sa ovim servisom sam imao veliko iskustvo sa više automobila, a i dalje planove po pitanju sreživanje mazde posle udesa. Imali smo dogovor da se vidimo pre nedelju dana da donesem farove da se rade. Nisu odgovarali na pozive dogovorenog dana, niti narednih dana do danas. Pustio sam i sms da znam jel Ivan u zemlji ili na putu i ostao sam uskraćen za odgovor. Posle vidim na fb grupi da se uveliko radi na drugim projektima, pa počenjem da se osećam kao da zovem nekoga džabe da mi radi auto, a ne za novac. Zanimljivo je kako većina današnjih majstora beže od posla ko đavo od krsta.
Ugrađivao sam u dva auta ambijent osvetljenje nogu ovde i na oba auta su ubrzo prestala da rade. Na renou se kabl uvio oko letve volana, kako kažu u servisu zbog nestručne ugradnje.
Imajući u vidu da su mnogi ovde završili upravo po mojoj preporuci i to najviše sa drugog foruma, više neću moći da upućujem preporuke ovom servisu.

edit:
FB stranica: https://www.facebook.com/ledmastersbg/
telefon: 064 2350099
« Poslednja izmena: 13. Feb, 2017. 19:35 Karlheinz »

Van mreže Zox024

Odg: Led Masters servis - Beograd - led osvetljenje, ozvučenje, ksenoni
« Odgovor #1 poslato: 26. Feb, 2016. 21:37 »
A na koji si drugi auto stavljao osvetljenje kod nogu? :-)

Послато са LG-D802  

« Odgovor #2 poslato: 26. Feb, 2016. 22:06 »
Na mazdu i reno. ;)

Van mreže stanke91

« Odgovor #3 poslato: 27. Feb, 2016. 19:58 »
Ja sam radio kompletno moju skodu octaviu kod Ivana.
Odradio je sve sto sam trazio tj kompletan auto je u ledu sa sve ambijentalnim svetlom za noge koje evo i dan danas radi posle god dana od ugradnje.
Zamerku dajem njegovom bivsem radniku koji mi je zeznuo plastiku kilometar sata kad je vadio kompletan sat. Tacnije naprsla je zastitna plastika u levom cosku.

« Odgovor #4 poslato: 28. Feb, 2016. 10:49 »
I meni je njegov radnik polomio žabice plastike na donjem delu levog stupa, pa sada iskače na tom mestu. Mada je poenta mog posta bio da čovek neće da se javi da bi primio dogovoren posao koji nije hitan, a ipak sam ja gomilu prepravki na automobilima radio kod njega. Što se posla tiče, oni rade prečicama, dakle ako ima komplikovaniji i kvalitetniji način i najjednostavniji, idu drugim putem. Najgore je što nema majtora ovog tipa u Beogradu ili bar ja ne znam za njih, te sam sada pri kraju da nađem alternativu.