Kolege planiram da perem moju oktaviju unutra tacnije nesto tipa dubinskog.
Posto je cale oterao auto na dubinsko u perionicu i oni majstori tamo su mi natopili sedista toliko da su izbile neke nove fleke i sama sedista su dodatno posvetlela resio sam da kontaktiram ove ljude.
Rec je o sledecem. Razmisljam se da li da kupim polovna sedista koja su 100e ili da probam hemijskim putem da operem postojeca pa cisto da vidim da to neko nije mozda vec radio?
Dakle dubinska pranja u perionicama od 1500din do 3000din mi ne pada na pamet vise da radim, cak ni kola ne perem vise nigde nego sam.
Ovo sam video da ljudi rade sa posebnim tretmanom i hemijom i bas su posveceni detaljisanju kod automobila. Proces traje oko 5 sati i auto se na kraju dobije suv. Kako kazu do sada su sve fleke uspeli da rese i cena za moj auto bi bila 6000din.
Nema vadjenja sedista itd. Ciscenje unutra obuhvata sve od table, neba, sedista pa do gepeka.
Cuo sam se sa covekom i ovako bi izgledao postupak ciscenja:
-Naprska se hemija na mikrofiber krpu i njom se trlja povrsina
-Ako su jace fleke tj prljavija povrsina onda se hemija naprska direktno na povrsinu
-Potom cim se naprska direktno na povrsinu sa cetkom od konjske dlake se cisti
-Potom ide prebrisavanje mikrofiber krpom
-Na krjau ide usisavanje da se izvuce preostala vlaga
Imaju na fb masu slika sto su radili, ima i dosta skoda. Ja bih trebalo krajem sledece nedelje da odem da vide i da odradimo test na jednom delu sedista gde ima najvise fleka pa ako radi posao kao sto oni garantuju ona cemo da odradimo sve
http://www.titanium.rs/Ako neko ima iskustva sa ovakvim tipom ciscenja ili nekoga ko jos radi provereno dobro dubinsko pranje neka mi napise ove ili na pm