Šta bi sa nalepnicama kluba? Ima nekih novosti?
Napravljeno je dosta modela, a u ponedeljak idu na kater. Uradjene su prosle nedelje prve nalepnice, ali mislim da je covek nesto zbrzao na kateru, tako da je ta serija gotovo neupotrebljiva. Slova su data iz Skodinog fonta, a ova sa katera izgledaju kao Comic Book font, ili ti totalni promasaj. Vektori su zaobljeni, tako da saljem drugom coveku da ih odradi. Stavljam slike.
Edit: Evo kako izgledaju ove koje su napravljene prosle nedelje:

Modeli su:
Yeti––––––––––––Octavia Mk2
Fabia Mk1–––––––Felicia––––––– 120
Octavia Mk1––––– Favorit–––––––100
Ne svidja mi se sto vizuelno skoro i da ne postoji razlika izmedju Favorita, Felicije i Fabije, a razlog je sto je neko pokusao da zbrza proces secenja. U toku dana cu uraditi i upload original fajla pa koga interesuje moze da vidi razliku. Isto kod slova Š kvacica iznad S je sjebana, i ono jako bitno a to je sto je uradjeno na crnoj foliji umesto na beloj.
Ukoliko neko ipak zeli ove nalepnice, nije nikakav problem, neka se javi i poslacu mu ih.
Taman cu i da popricam sa covekom iz stamparije sta sve moze da mi stampa i na kojim materijalima, tako da se nadam da ce moci da uradi po jeftinijoj ceni i cajgere za vlasnike Felicija, i da cemo moci da napravimo i jos neke drugacije nalepnice, ali za sada ce ovakve biti u ponudi. Automobili koji ce biti isto napravljeni su:
Felicia Pickup
Fabia Mk1 karavan
Superb Mk1
Fabia Mk2
a ukoliko neko ima zahtev za odredjeni model koji nema u ponudi, neka mi se javi i lako cemo ga napraviti.