Anketa

Mesečni SKODA skup u Beogradu na drugim lokacijama? (PAŽNJA: NEMA POTREBE DA GLASAJU ONI KOJI NIKADA NISU BILI NA BG SKUPU (mogu dati predlog za lokaciju) I POZIVAMO IH DA PRISUSTVUJU PRVOM SLEDEĆEM SKODA SKUPU U BEOGRADU)

Da
10 (71.4%)
Ne
4 (28.6%)

Ukupno glasova: 14

Autor Tema: Mesečni ŠKODA skup BG - na drugoj lokaciji? + ANKETA  (Pročitano 668 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Mesečni ŠKODA skup BG - na drugoj lokaciji? + ANKETA
« poslato: 16. Apr, 2016. 13:06 »
Bilo je pitanja ranije pa evo da pokrenem i tu temu, naime mesto kod Arene je sasvim OK, ali Beograd ima još mnogo lokacija zgodnih i boljih koje mogu poslužiti za redovan mesečni ŠKODA skup BEOGRAD i možda ne bi bilo loše ponekad promeniti lokaciju a naročito je zgodno u letnjim mesecima kada se beton kod Arene usija.
Anketa i predlog ove teme je da se povremeno (može i svakog meseca) lokacija za ŠKODA skup BG promeni a da svako daje predlog koji ćemo izglasati. Ovo je samo ideja pa da vidimo postoji li interesovanje za ovako nešto?

Ako bude interesovanja, napravićemo listu predloga posle (u novoj temi) dati na glasanje, pa predlog sa najviše glasova pobeđuje i ŠKODA skup BG ide na tom mestu! Lista lokacija bi bila uvek otvorena za glasanaje i nove predloge a dobri predlozi će brzo, uz pomoć vaših glasova, da izbiju na prvo mesto.

Šta mislite o novim lokaciji za redovan mesečni ŠKODA skup u Beogradu? Ako glasate, možete odmah i dati predlog gde bi mogao da se održi i pojasnite zbog čega i neke prednosti te lokacije.
« Poslednja izmena: 16. Apr, 2016. 21:34 Karlheinz »
  • Vozi: Yeti

Van mreže Crveni gormit

Odg: Mesečni ŠKODA skup BG - na drugoj lokaciji? + ANKETA
« Odgovor #1 poslato: 16. Apr, 2016. 13:15 »
mali uvod

nekada su trg republike i dom sindikata bila parkiralista. idealno za ljubitelje automobila i urbanog duha. samo se podsecam da ovo maratonisanje po centru grada i sirenje pesackih zona, a da nije resen saobracaj kroz centar grada, tuneli i mostovi, sve to je sirenje seljacizma po laznim imidzom demokracije. mrzitelji urbanog jer su seljacine u dusi, ovo nije uvreda za posten svet sa sela

nisam protiv prirode, ali tamo gde ona stoji i postoji.

moj predlog, ako moze, savski kej kod pristanista. kosancicev venac, konak knjaza milosa-topcider

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #2 poslato: 16. Apr, 2016. 13:24 »
Treba naći neki parking gde ima hladovine i da ima neka prodavnica u blizini da se uzme neko ladno pivo  :B=) kad krene žega  :B=) ...
Moj predlog je parking kod Rodiića u bivšem zmaju tamo ima hladovine 
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže Srle

« Odgovor #3 poslato: 16. Apr, 2016. 20:21 »
Zmaj je super lokacija.
  • Vozi: Fabia 1.4 16V 2008

Van mreže bugarin

« Odgovor #4 poslato: 16. Apr, 2016. 20:31 »
A moglo bi malo i sa ove strane reke?
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže voyager

« Odgovor #5 poslato: 16. Apr, 2016. 21:14 »
Avala je bliže i članovima iz Šumadije.
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže vlada320

Odg: ŠKODA skup BG - na drugoj lokaciji? + ANKETA
« Odgovor #6 poslato: 16. Apr, 2016. 21:30 »
Podrzavam da bi se moglo malo preci sa ove strane reke. Videh da se Opelovci skupljaju na parkingu kod bazena Kosutnjak, VW i neki drugi preferiraju parking kod SC Banjica. Vise sam za neko mirnije mesto, ali tu je stav "uprave" da mesto mora biti prometno i da moramo biti vidjeni.
Medjutim, mislim da je vremenski termin skupa u doba nedeljnog rucka veci problem, tako da i kada ne radim nedeljom - retko dolazim. Mozda bi postavljanje anketa za vreme i lokacinu razresilo neke dileme.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže Beli82

« Odgovor #7 poslato: 17. Apr, 2016. 00:08 »
Ja predlažem da pravimo skup na nekom mirnom mestu gde možemo da pecamo i roštiljamo. Možda neko jezerce ili mesto pored reke.  :RR) :B=)
  • Vozi: Fabia MK1 Combi 1.2 HTP-TNG 2006.

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #8 poslato: 17. Apr, 2016. 08:19 »
Biće ista priča kao i uvek...Čak i kad se dogovorimo za mesto okupljanja, od 10 ljudi što je glasalo, barem njih 5 neće doći jer im vreme okupljanja ne odgovara  wac1

Što se mene tiče, ja sam za bilo koje mesto gde se dogovorimo...Jednom mesečno mogu doći i na mars...  bravo2
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

« Odgovor #9 poslato: 18. Apr, 2016. 00:12 »
Ok, skupljamo predloge lokacija, pa predlažem da ako više od (recimo) 66% glasova bude DA, onda pravimo listu lokacija, biramo najbolju i dogovramo se za npr. 05.06. (nedelja) i ubacujemo u program i roštilj. (da vlada i beli ne ne ostanu gladni :_)))) a i mi ostali).

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #10 poslato: 18. Apr, 2016. 07:23 »
Roštilj obavezno....pošto verujem da će na kraju skup biti ili pored reke ili u nekoj šumi

Taman da dim pomogne u rasterivanju komaraca  =))
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Van mreže batke

« Odgovor #11 poslato: 18. Apr, 2016. 08:29 »
Npr parking na ušću kod Asteriksa
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

« Odgovor #12 poslato: 17. Jun, 2016. 19:58 »
savski kej kod pristanista. kosancicev venac, konak knjaza milosa-topcider
parking kod Rodiića
Avala
parking na ušću kod Asteriksa
Gde će biti skup 03.07.2016?
Još neko ima predlog, ili da bude Arena ipak?

Na mreži MAKS

« Odgovor #13 poslato: 17. Jun, 2016. 20:28 »
Hm.
Iko ja dolazim manje mislim da treba da ostane na istom mestu samo malo da se pomeri od 18h po ovoj vrucini. Za sada nikome nesmetamo a i niko nam nesmeta. A sve rostilj varijante su dobre. bravo2
  • Vozi: OCTAVIA 1.6 2012 ELEGANCE

Van mreže dulefontana

« Odgovor #14 poslato: 17. Jun, 2016. 21:10 »
Ako je za rostilj, meni se svidjalo na kosutnjaku.