Škoda skup Smederevo 12.10. u 12:00
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
A sta mislite da to bude jedan veci skup u Kragujevcu
I ja mislim da je bolje pomeriti za 8.05. pa da cujemo izvestaj ekipe iz Mlade Boleslave...A sta mislite da to bude jedan veci skup u Kragujevcu, da ga organizujemo tamo jer mislim da odziv moze biti veci jer ce doci i ljudi kojima je Beograd blizi od Kragujevca, a i Beogradjani mogu lagano otici do Kragujevca?To bi mogao biti jedan nacionalni/drzavni Skoda skup, mozda bi se ljudi odazvali.Predlazem jeftinu kotizaciju tipa 500-600 dinara po coveku, mislim da je to ok??
Podržavam, a i već smo jednom dali podršku kolegama iz KG i bilo je skroz OK. Prostor u Šumaricama je dovoljan da stane dosta vozila.
I ja mislim da je bolje pomeriti za 8.05. pa da cujemo izvestaj ekipe iz Mlade Boleslave...A sta mislite da to bude jedan veci skup u Kragujevcu, da ga organizujemo tamo jer mislim da odziv moze biti veci jer ce doci i ljudi kojima je Beograd blizi od Kragujevca, a i Beogradjani mogu lagano otici do Kragujevca?To bi mogao biti jedan nacionalni/drzavni Skoda skup, mozda bi se ljudi odazvali.Mislim daj ovo vrlo dobra ideja s obzirom da padaju praznici za 01.05.2016.
A sta mislite da to bude jedan veci skup u Kragujevcu, da ga organizujemo tamo jer mislim da odziv moze biti veci jer ce doci i ljudi kojima je Beograd blizi od Kragujevca, a i Beogradjani mogu lagano otici do Kragujevca?To bi mogao biti jedan nacionalni/drzavni Skoda skup, mozda bi se ljudi odazvali.Predlazem jeftinu kotizaciju tipa 500-600 dinara po coveku, mislim da je to ok??