Autor Tema: Mazda & Reno  (Pročitano 1993 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže fobia24Započeo temu

• Laurin&Klement
  • Ugled: 39
Mazda & Reno
« poslato: 21. Apr, 2016. 20:42 »
Zaboravih da nisam predstavljao svoj vozni park od kako sam prodao fabiju.
Mazda 6, 2006, 2.0CD 88KW, čipovana u Revočipu na 169KS. Dosta nadogradnje na autu, vidljivih i neprimetnih prepravki, pa da ne pišem puno, staviću slike. Najpre u trenutku kupovine oktobra 2011-te do septembra 2015-te kada je slupana.
Pre kupovine:

Nakon par godina kod mene:

Pa sudar:

Od 16.septembra 2015 stoji u garaži i skupljaju se pare da se spakuje još bolja nego što je bila. Imaće fabrički bodykit i još dosta novina. Farovi su spremni za montažu, danas završeni. Ksenon od 6000k u oborenom (projektor) i dugom svetlu (sočivo).

Van mreže t.salai

• Laurin&Klement
  • Ugled: 46
  • Skoda SUPERMAN
Odg: Mazda & Reno
« Odgovor #1 poslato: 21. Apr, 2016. 20:51 »
Dobra bila. De mi reci ovi displayi u naslonima za glavu. Jel ovo ti naknadno ubacivao u naslone ili dodju nasloni i display skupa
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

• Laurin&Klement
« Odgovor #2 poslato: 21. Apr, 2016. 20:58 »
E sada reno koji je došao posle fabije. Najpre slike sa oglasa, pa potom posle registracije. Scenic 2004, Lux Privilege 2.0 16v, ugradio sam mu plin. Zapustio sam ga kao radni auto jer je budžet skoncentrisan na popravku mazde, tako da mu trap lupa, kvačilo je na kraju i još dosta sitnica. Od kako sam ga kupio ništa sem dva servisa mala i jednog velikog nisam radio. Prešao je nešto više od 240.000km, prethodni vlasnik iz Italije mu nije menjao ulje da su se stvorile naslage u dekli i na poklopcu. U ovlašćenom nije uradio ni jedan servis ni u garanciji.
Zimski set 16 alu, letnji 17 alu. Stakla sam zatamnio, ali mi je fušerajski uradio čovek i sada kao priča da je zatvorio servis. Ugrađene led trake drl.

• Laurin&Klement
« Odgovor #3 poslato: 21. Apr, 2016. 20:59 »
Naknadno ubačeni i stignu u kompletu. Ima i boja naslona da se bira. Kablovi idu kroz sedišta i odlična stvar za decu na putovanjima.

Van mreže djordje48

• Laurin&Klement
  • Ugled: 16
  • Na isuzu sinhron 3 brzine, kod megana letva volana
« Odgovor #4 poslato: 21. Apr, 2016. 23:22 »
Svidjju mi se prethodni postovi, nek je sa srecom voznjq sa ovim makinama :RR) :RR) :RR)

• Laurin&Klement
« Odgovor #5 poslato: 03. Jun, 2016. 11:28 »
Auto je gotov i spreman za vožnju.

Nakon ovoga prerada izduvnog sistema na dupli izduv sa protokom 50/50%, povezani led sklopivi retrovizori, aero palet branika sa malo omašenom nijansom pozadi, ugrađene prskalice za farove i povezane i još mnogo toga.

Punjenje klime:

• Laurin&Klement
« Odgovor #6 poslato: 03. Okt, 2016. 12:58 »
Pala je ugradnja multimedije. Loš je zvuk i krči kada ide preko usb-a, kao kada je preslabo pojačalo, pa probija. To je do kvaliteta komponenti uređaja i tako je kako je. Sreća pa sam zadržao Parrot koji su mu momci predlagali da ga skinu i da ga prodam jer je preko njega zvuk sa usb-a 10x kvalitetniji.

https://youtu.be/998GBoQJNbU

• Laurin&Klement
« Odgovor #7 poslato: 12. Okt, 2016. 15:12 »
Kupac je kaparisao renoa. Idemo dalje. :)

• Laurin&Klement
« Odgovor #8 poslato: 29. Jun, 2017. 17:28 »
Mazdu je kaparisao šurak. Treba još da proda moju drugu mazdu 6 karavan sa kojom je trenutno na Lefkadi. Kada je proda i meni isplati drugi deo rate za ovaj dobija auto. Do tada će auto ostati kod mene u Sloveniji. Do kraja godine će pasti auto na slovenačke tablice. Gledao sam oktavije 3 i cene su oko 11.000e za neku sa najboljim paketom opreme i ksenonima. Volim da imam krcat auto opremom. Kada sam pogledao cene audija A4 B8, mogu to isto uzeti u audiju 2g starijem što je po meni daleko bolji izbor. Pa će najverovatnije audi A4 B8 biti moj naredni auto.

• Laurin&Klement
« Odgovor #9 poslato: 19. Jul, 2017. 12:17 »
Dakle, mazda je i dalje kod mene jer se ne može prodati auto koji je trenutno kod šuraka. Ja sam se već snadbeo privremenim autom kojim ću svaki dan putovati 160km do posla i natrag dok ne padne neki audi a4 B8 u narednih pola godine. Potom ovaj privremeni auto ostaje ženi. :) Naslov teme uskoro neće više odgovarati sadržaju iste.

Najpovoljniji puž, sdi bez skupih opravki i da što manje popije. Inače, prodavac kada proda auto dobija na račun povrat registracije i osiguranja srazmerno neiskorišćenom periodu, a kupac plaća do isteka tehničkog. Kupac može zadržati stare tablice ili tražiti nove. Personalizovane tablice se nose. Niko me ne obavezuje da menjam tablice na svoje registraciono područje, što je ušteda od 30-ak eur. Sve se završava na tehničkom (ugovor, odjava, prijava, saobraćajna) za 15min. Tablice svog registracionog područja mogu uzeti bilo gde u Sloveniji na tehničkom, nema potrebe ići u mesto odakle sam.

Van mreže Filip

• Laurin&Klement
  • Ugled: 51
« Odgovor #10 poslato: 19. Jul, 2017. 12:25 »
160 km, pa ti proputuješ više od pola države svakodnevno =)) =)) =))
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

• Laurin&Klement
« Odgovor #11 poslato: 19. Jul, 2017. 15:46 »
Zivim u Logatecu, a radim u Kopru. Moze se reci, kad se sabere. ;) Ali je autoput, treba mi sat vremena. Neko npr duze putuje javnim prevozom sa jednog kraja Beograda na drugi. :)

Послато са SM-J510FN  

Van mreže -nebojsa-

• Laurin&Klement
  • Ugled: 63
« Odgovor #12 poslato: 19. Jul, 2017. 22:30 »
Po meni Slovenija ima odlicnu mrezu puteva, svugde mozes auto putem i brzo se stize (bez aluzije na velicinu drzave); a i vidim da vecina vozi 120-130 pa nema ni toliko zastoja. Takodje imaju vinjetu za razliku od ovih nasih drumskih razbojnika.
Kad smo kod toga, ovaj SDI se verovatno ukljucuje na auto put punim gasom  :)
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

• Laurin&Klement
« Odgovor #13 poslato: 26. Avg, 2017. 19:56 »
Konačno odoše obe mazde daleko ispod cene za karavanku. Čim sam se rešio auta (juče odvezao mazdu za Bg i vratio se jutros), golfa ostavljam ženi za vrtić, a sebi sam danas kaparisao novo "privremeno" prevozno sredstvo. Dakle, biće to auto koji će skupljati pare za neki novi. Jer će on preuzeti svakodnevnu vožnju do posla i nazad. Da ne izbaksuziram nešto, kad se u ponedeljak realizuje posao, onda ću o njemu par reči i koju sliku. Mali je bio budžet pa zato "privrmeno" rešenje. :)