Autor Tema: Da li ovaj superb vredi ovoliko i koliko bi bilo realno?  (Pročitano 2228 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže djordje48Započeo temu

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 16
  • Na isuzu sinhron 3 brzine, kod megana letva volana
da ne otvaram novu temu, ako se amini slazu, da postavim ovde pitanje, da li ovaj superb vredi ovoliko i koliko bi bilo realno?

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7951710/skoda-superb-elegance-4x4

Van mreže bugarin

Odg: Da li ovaj superb vredi ovoliko i koliko bi bilo realno?
« Odgovor #1 poslato: 21. Apr, 2016. 16:53 »
Superb je nasao kupca pre 2 nedelje, a prosle nedelje je i preuzet. Otiso je za 1000 manje.
Prodavac je postao gospodar prstenova.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

• Laurin&Klement
« Odgovor #2 poslato: 21. Apr, 2016. 17:57 »
Oooo, lepo :RR)to je znaci i realna cena. Pocetna je bila 17500 ako se ne varam wac1

Van mreže bugarin

« Odgovor #3 poslato: 21. Apr, 2016. 18:12 »
Da, krenuo je od 17500.
Auto je inace u perfektnom stanju. Bivseg vlasnika od miloste zovemo steva, zbog uloge steve zigona u majstorskoj radionici.

Van mreže mlax

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 11
« Odgovor #4 poslato: 21. Apr, 2016. 19:56 »
Ako je otisao za 15.500 evra to je onda stvarno previse za 6 godina star automobil. Mada skode dosta dobro drze cenu mada mislim da je polovan superb tesko naci u dobrom stanju i da je ovde manjak ponude odigrao ulogu.
  • Vozi: Superb 2.0tdi 2020

Van mreže bugarin

« Odgovor #5 poslato: 21. Apr, 2016. 21:15 »
Nekome previse, drugome premalo :)
Negde sam vec pominjao taj auto. Kupljen kod cirinca, nema sta nema, vlasnik perfekcionista.
Prodat je samo zato sto se sad vec bivsi vlasnik razocarao u postprodajnu podrsku koju skoda "ima" u srbiji od strane ovlascenog uvoznika.

Van mreže mlax

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 11
« Odgovor #6 poslato: 21. Apr, 2016. 21:40 »
Ma OK je to, naravno, ali nema tu puno veze sta je nekome puno a nekome malo. Zakoni trzista sve urede.
Inace ima dosta frljacanja sa cenama po nasim oglasima koje nemaju veze sa stvarnoscu.
Kada se radi o trzisnim cenama polovnih automobila, imao sam priliku da detaljno proucim metodologiju procene automobila od strane sudskih vestaka koji uglavnom rade procene npr. u slucajevima nasledstva, razvoda itd. E to su zaista merodavne vrednosti koje su proverene na trzistu na velikom broju uzoraka. Mrzi me sad da objasnjavam kako se to racuna ali kad budem imao vremena otvoricu posebnu temu. Mislim da bi bilo korisno.
  • Vozi: Superb 2.0tdi 2020

Van mreže bugarin

« Odgovor #7 poslato: 21. Apr, 2016. 21:57 »
Pa ne znam koliko ce biti korisno, jer si i sam rekao da trziste diktira-uredjuje cene. Ali bi svakako bilo interesantno da otvoris takvu temu.
Kad sam napisao nekome mnogo - nekome malo mislio sam na odnos prodavac-kupac.
Ne znam koliko je cena ovog superba jaka jer nemamo sa cim da je uporedimo. Na oglasima nema auta to godiste, a sa tako malom kilometrazom. A o paketu opreme tek da ne pricamo.
Bilo kako bilo, auto je prodat relativno brzo, cena je otisla dole za nesto vise od 10%, kupac prezadovoljan (upoznao sam coveka), dobio dva seta alu felni (i letnje i zimske vozene samo jednu sezonu).
Iskreno, da sam imao pare kupio bi ja ovaj superb :)

• Laurin&Klement
« Odgovor #8 poslato: 21. Apr, 2016. 23:29 »
Vidi se da je auto bio po propisima odrzavan i cenim da je takav nov 2010e bio sigurno 32 000 ili cak vise. Taj gospodin je imao jos jedan auto, isto dobro napucan sa opremom, yeti, opet placen barem 25 000 sigurno a na oglasima je bio 15 000. Bio je na oglasima, verovatno prodat. Iznecu svoje misljenje, ali podvlacim da je to licno moje misljenje, da sam ja uzeo ovaj auto i prodao ga u ovom stanju, imao bih iskljucivo gubitak, sa losim odnosom ulozeno-dobijeno-gubitak cene pri prodaji jer smatram da bi se 32 000 evra meni licno isplatilo tek sa 200 000 predjenih. Ocigledno da je vlasnik pravi ljubitelj cim je kupio audi i zato mu skidam kapu i zelim mnogo lepih km sa novom makinom :RR)

Van mreže Filip

« Odgovor #9 poslato: 22. Apr, 2016. 12:15 »
Prodat je samo zato sto se sad vec bivsi vlasnik razocarao u postprodajnu podrsku koju skoda "ima" u srbiji od strane ovlascenog uvoznika.

samo zato?

::)

pa mogao je i da ga izlupa kao onaj Kinez Gallarda ili Švaba M6icu, bar da lepo iskaže nezadovoljstvo =))
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Van mreže bugarin

« Odgovor #10 poslato: 22. Apr, 2016. 13:53 »
samo zato?

::)

pa mogao je i da ga izlupa kao onaj Kinez Gallarda ili Švaba M6icu, bar da lepo iskaže nezadovoljstvo =))

Nisam rekao da je covek budala, nego da je nezadovoljan aftersale podrskom. 2 i po meseca je cekao deo za yeti-ja. U isto vreme narucen kod AC jedan deo (specifican) a kod PORSCHE SCG drugi deo (kompatibilan sa pola VW game).
Iz PORSCHE-a ga zvali posle nedelju dana, da ga obaveste da je kontejner na carini i da za dva dana moze da dodje po deo.
Iz AC ga nazvali posle mesec i po i rekli da su stigli kontejneri sa delovima, ali da imaju samo jednog coveka na klasiranju robe i da ne znaju kad ce on stici na red :)))))))) . 4 nedelje kasnije je dobio trazeni deo.
Porodican je i poslovan covek, i osim svoje guzice mora da razmislja i o supruzi i troje dece, tako da uvek MORA da ima dva auta na raspolaganju. Jedan za njega, drugi za suprugu. To je i presudilo.
Sutradan su obe skode otisle na oglas, pa koja se pre proda. Yeti je skinut sa oglasa kad je kupac doneo kaparu za superb.

Login = pun pristup, 0 reklama

Zdravo! Uloguj se ili Registruj. Novi aktivacioni Email?