Autor Tema: ŠKODA skup KRAGUJEVAC 12.06.2016. (Slike i utisci od #284)  (Pročitano 5269 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže aleksandarzlatic

Odg: ŠKODA skup KRAGUJEVAC 12.06.2016. (Slike i utisci od #284)
« Odgovor #315 poslato: 13. Jun, 2016. 12:44 »
Odličan skup a i vreme nas je poslužilo.
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Na mreži Bobi

« Odgovor #316 poslato: 13. Jun, 2016. 17:55 »
Svaka cast momci,extra skup😊
  • Vozi: Skoda Octavia MK1 1.6L MPI ' 98 benz+tng

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

« Odgovor #317 poslato: 13. Jun, 2016. 21:13 »
Moj utisak, Škoda skup KG je bio odličan!

Škoda ekipu od oko 26 ljudi činili su juče pored KG domaćina i momci iz Jagodine, Lazarevca, Aranđelovca, ekipa iz 7 Oktavija iz BG, kao i ultra mali potrošač 1.8TSI iz Požarevca. Ukupno oko 15 Škoda, plus nekoliko Škoda u prolazu, plus jedna Škoda nekoliko sati PRE skupa - Vlajko računam te! :-)
Priča se da se na samom kraju skupa pojavio još jedan član skodaforum.RS iz KG, ali do pisanja ovog teksta dokaza još uvek nema. :-)

Polazak iz BG: tačno u 10:00h, 5 Oktavija je krenulo po kiši i mokrom autoputu, na zakazani skup u Kg. Odmah velika pohvala za Saleta "AC Stojanov" koji je sa svojom O1 rešio da podrži ovaj Škoda skup! "Nikakvo" vreme pratilo nas je tokom vožnje, tačnije kiša i oblaci. Uprkos tome, 5 Oktavija je držalo dobar tempo, u maloj koloni, i gde je bilo moguće držali smo 120-130kmh, sve do 11:00 i OMV Lapovo gde smo imali zakazanu pauzu ali i da sačekamo vRS-a. Umesto da ga sačekamo, i popijemo kafu ko ljudi, voyager (koji je kasnije krenuo) nas je sa svojih 227HP u RS TDI mašini lagano stigao, sa vožnjom čiju brzinu ne smem da napišem, i parkirao se na OMV bukvalno kada i mi. Ipak smo rešili da napravimo pauzu i popijemo kafu. U 11:30 napuštamo OMV zajedno, u koloni, laganim tempom krećemo prema Šumaricama. Kiša i dalje drobi.

Šumarice, KG: U 12:05 stižemo u Desankin venac, i montiramo se na onom lepom parkingu! Da sve krene kako treba Sunce tog trenutka pojačava, oblaci odlaze, a kiša staje! Kiša je verovatno otišla oko Kragujevca, a nama je sledilo par sati izuzetno lepog i toplog vremena!

Mesto: iako na oko prelepo, u mnogim trenucima smo svi bili svesni gde se nalazimo. Bukvalno - naježio sam se par puta, gledajući onaj spomenik V3, uh. Bilo kakva priča nije mogla ni približno da dočara trenutke koje su neki nevini ljudi proživeli na tom mestu i nažalost tu završili. Nekoliko obeležja, natpisa i spomenika koje smo u šetnji videli, posetili i slikali, zaista zaslužuju da se i ovde pomenu.

Škode na skupu KG: domaćin Krca se zaista potrudio da nam napravi dan za pamćenje! Ako na trenutak zanemarim prethodni pasus, ambijent u kome su Škode dominirale je bio odličan. Posebna pohvala za Jagodince i Škodu Rapid. Čast Yeti grupacije odbranio je Zix uz pomoć Zixa juniora. Fabija je imala svoje predstavnike a najviše je bio Škoda Oktavija, u sve tri generacije. Da smo organizovali "neko" takmičenje Stanke i Filip bi sigurno bili kandidati jer njihove O2 izgledaju odlično. RS TDI je posebna priča, nema mesta u ovom kratkom izveštaju za nju, bilo bi predugo. VladaLA je ranije ovde javio da je oprao svoju Škodu to jutro, međutim zbog lošeg vremena - slaba vajda. Znam još nekog ko je to jutro prao moju Škodu, neću reći ko je, džabe je prao. :-))

Potrošnja po BC: 5 Oktavija je u BG kod Arene resetovalo svoje BC1 i krenulo. U Šumaricama, po mom sećanju, O1 (1.9tdi, 110ks) je imala 5.0L, prva od dve O2 (1.9tdi 105ks) 5,1 a druga 5.2 prosek potrošnje. Kod O3 je šareno, 1.2TSI (85ks) ima 5.8 dok je pobednik u minimalnoj potrošnji O3 Škoda sa najvećom kubikažom! (2.0tdi) sa 4,7L! Svaka čast. Vozilo smo gotovo isto, tj. veoma slično do Kg.

Roštilj: bilo je odlično, ukusno i ostalo je (nažalost) dosta! (kupljeno od RSD kotizacije)
Piće za sve + ostatak hrane: kupio skodaforum.RS!

Kadrovi dolaska oktavija iz BG, pregled Škoda na skupu, video: https://youtu.be/OyLnvnFT2xg by Ja
Dodela diploma (ideja za sve zahvalnice i realizacija - Zlatić!), video: https://youtu.be/9cdQa9Hh4q0 by aleksandarzlatic
Album sa slikama: https://goo.gl/photos/nCEDTZXbP212kkVV7 by Ja i nešto by Zlatić

(ako još neko ima slike neka može da pošalje link, da ih dodam u ovaj album)

Vidimo se i drugi put!
  • Vozi: Yeti

Van mreže nesha71

« Odgovor #318 poslato: 13. Jun, 2016. 21:20 »
Sve pohvale organizatoru ,tj.Krci i drago mi je sto sam upoznao ovakve entuzijaste :bravo:
  • Vozi: skoda oktavija 1.8 tsi dsg7 2009 g karavan

Van mreže voyager

« Odgovor #319 poslato: 13. Jun, 2016. 21:50 »
Moja potrošnja do KG je bila 6.0.
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Van mreže ljusasd

« Odgovor #320 poslato: 13. Jun, 2016. 21:54 »
Drago mi je da vas je vreme poslužilo i da ste napokon održali skup. Prema video snimcima i slikama vidim da je bilo vrhunski.

Iskreno sam sve vreme razmišljao o Vama, jer dok sam u to vreme pičio ka severu naše zemlje kiša me pratila non stop.

Pošto sam učestvovao na skupu Mercedes Kluba Srbija u Inđiji 24.04.2016 ,gde nas je ceo dan pratilo očajno vreme i kiša znam kako to može da bude depresivno ma koliko god se trudio da ne razmišljaš o tome. Jedina stvar koja je nas relativno spasila te tkz. depresije je ta što je bilo organizovano mesto gde smo bili na toplom i suvom i gde smo se družili.

Da nisam imao ovajneodložni put, pojavio bi se i ja u Kragujevcu sigurno, bez obzira što trenutno nemam Škodilaka.

Bitno je druženje!!!

Sledeći put sigurno dolazim!

Nadam se da se menadžment neće ljutiti da ovde postavim sliku skupa u Inđiji iz Auto Bilda da vidite kako je bilo:

• Vozi: Karoq 1.5 TSI DSG Style 2019: AUDI A6 45 TDI Avant S-line 2018:

Van mreže Vlajko

« Odgovor #321 poslato: 13. Jun, 2016. 22:04 »
Svaka cast za opis, snimke i slike!
Bez veze sto nisam mogao da dodjem kad vidim da je bilo skroz ok!
Kad me vec racunate Krca mi dodje, kad se sretnemo, cepave, pivo i diplomu!
Sve pohvale jos jednom!!!

Sent from my iPhone