Autor Tema: Smart gate  (Pročitano 1455 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ZarkoZapočeo temu

Smart gate
« poslato: 27. Apr, 2016. 12:48 »
Sta je to i cemu sluzi i da li ga imam na swigu radiju ako neko zna. Hvala

Sent from my iPhone  

Van mreže Karlheinz

Odg: Smart gate
« Odgovor #1 poslato: 27. Apr, 2016. 12:54 »
SmartGate je sistem koji koristi Wi-Fi da prenese odabrane podatke u uređaj koji je povezan. SmartGate je mogućnost povezivanja telefona sa vozilom radi prikaza više od 40 vrsta podataka uključujući brzinu, obrtaje motora, nivo goriva u rezervoaru, podatke o pređenoj kilometraži i mnoge druge.
  • Vozi: Yeti

Van mreže nkteam

« Odgovor #2 poslato: 27. Apr, 2016. 13:19 »
I u svim paketima opreme je opcion, tako da, sem ukoliko ga nisi expliticno doplatio prilikom kupovine, nemas ga. Mada mislim da ga je moguce dokupiti.
  • Vozi: Octavia 2.0tdi Style 2016

Van mreže vojkan85

« Odgovor #3 poslato: 27. Apr, 2016. 15:21 »
Moguće ga je dokupiti, košta nekih cca 17.000 rsd kada se prevede iz kruna u dinare. Nije ga moguće ugraditi u modele ranije od 2013. godine.
  • Vozi: Škoda Kodiaq L&K 2.0TDI 4x4

« Odgovor #4 poslato: 27. Apr, 2016. 19:10 »
Nisam dodatno doplatio, nista a opet sam dobio nesto od opreme sto ne pise u paketu, pise da ga kao imam ali sam predpostavljao da ga nemam ali hvala na informaciji, kada sam vec tu moze li jos jedno pitanje cemu sluzi i kako sw koristi front assitent ili tako nesto hvala bam ljudi super ste

Sent from my iPhone  

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #5 poslato: 27. Apr, 2016. 19:22 »
kada sam vec tu moze li jos jedno pitanje cemu sluzi i kako sw koristi front assitent

Može, ali otvori novu temu o tome u odgovarajućem forumu, npr. ovde:
http://forum.skodaforum.rs/octavia-2013/

jer, oni koje interesuje "smart gate" možda ne interesuje "front assistant", pa da ne moraju da gube vreme čitajući ovu temu dalje ako neće biti više reči o "smart gate"
  • Vozi: Yeti

« Odgovor #6 poslato: 27. Apr, 2016. 19:31 »
Ok hvala

Sent from my iPhone