Autor Tema: Front assistent  (Pročitano 2141 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže ZarkoZapočeo temu

Front assistent
« poslato: 27. Apr, 2016. 19:34 »
Sta je to cemu sluzi i kako se koristi danas se prvi put oglasio u kolima, pokusavao sam da prodjem drugim kolima u pokretu ali se nista ne desava ne znam kako se koristi i kako se aktivira ako neko ima nekog ko zna ili nesto tome hvala vam unapred.

Sent from my iPhone  

Van mreže nkteam

Odg: Front assistent
« Odgovor #1 poslato: 27. Apr, 2016. 20:49 »
Kod Front Assistant-a nema mnogo koriscenja. Jedino sto mozes da mu "uradis" jeste da ga iskljucis.
Dokle god je ukljucen, radar koji se nalazi ispod tablice skenira saobracaj ispred tebe i ukljucuje se automatski (tj pocinje sam da koci) ukoliko detektuje opasnost od neposredne kolizije. Meni se jednom ukljucio (nije bila nesto kriticna situacija) i tada mi se na maxidot-u iscrtao crveni znak upozorenja.

Inace, mislim da FA koci maximalno 3-4 sekunde nakon cega ce prestati.

Inace, FA mozes ukljuciti/ikljuciti i preko volana, sa dugmetu sa desne strane iznad "telefona".
« Poslednja izmena: 27. Apr, 2016. 20:54 nkteam »
  • Vozi: Octavia 2.0tdi Style 2016

Na mreži Markkoni

« Odgovor #2 poslato: 27. Apr, 2016. 22:07 »
Od ljudi koji ga imaju cuo sam da zna da iznenadi, i da naglo ukoci bez razloga. Takodje nije za nekoga ko voli ostrije da vozi, posto isto zna da se aktivira kada ne ocekujes.

Sent from my SM-N910C  

« Odgovor #3 poslato: 27. Apr, 2016. 22:41 »
Da nisam imao iskustva sa tim do sada samo se jednom do sada upalio tj. zapistao sam od sebe i nista nije uradio, ne kapiram kako se pali i kako procenjuje situaciju, na primer kada vozim pred semafor se namerno primaknem onom ispred a ovo cudo nista ne reaguje, ne znam nisam pametan

Sent from my iPhone  

Van mreže nkteam

« Odgovor #4 poslato: 28. Apr, 2016. 08:07 »
Ovde imas donekle objasnjeno kako funkcionise.
  • Vozi: Octavia 2.0tdi Style 2016

« Odgovor #5 poslato: 28. Apr, 2016. 08:34 »
Da hvala pojasnjava neke stvari

Sent from my iPhone