0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.
@Maksimus, to sto ti kazes je "hakerisanje" po motornom racunaru.Obicnim i "regularnim" kodiranjem, ja opet kazem (dok se ne utvrdi suprotno) ne moze, a da pritom ostane funkcionalan start-stop tj. da na pritisak dugmica po zelji moze opet da se aktivira. U prevodu, da mu default bude da je ugasen.Ja sam u nekoj temi vec pisao, za to jedino postoji jedna mala elektro spravica koja umesto vas po startu motora "pritegne" dugmic start-stop cime se dobija ovo o cemu pricam. Ugradjuje se ispod dugmica.Znam, sad ce svi da kazu, ma to je budzevina, ne bih to stavio na svoj auto, ali zapravo radi na prostom principu i ne moze da steti ostatku elektronike. Gledao sam to i na yt, samo ne znam koji je video sad.
Nije SS blesav uopšte. Sent from my SM-N9005
Ako mislis na napon akumulatora iskreno se nadam da gresis za vrednost od 7.6V. U protivnom ne da auto nece upaliti nego ce morati da se kupuje nov akumulator.
Ispade sa sam bio u pravu,stvarno je donja granica za start stop 7.6. E i da,za start stop auto ide drugaciji, "specijalan" akumulator,ne moze klasicni.
Jos nesto, mislim da motorni racunar nece funkcionisati ako napon padne ispod 10.5V (to sam negde cuo od nekog elektricara, cini mi se. Samo ne znam da li se odnosi generalno na sve).