0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Malo aktivnih clanova foruma ima Fabiu 1.4 TDI.Ja bih rekao da je najmanje verovatno da je sam menjec u pitanju, ali bi moglo biti 1000 drugih stvari: Ugradjen set kvacila sa greskom ili majstor napravio gfesku pri ugradnji; popustio neki nosac motora; auto bio teze havarisan - nesto nije u osi; klapara auspuh - i to je cesto ...
Otišo ti neki ležaj u menjaču 100 psoto ništa čudno za vagen menjače u firmi kod mene na jednoj fabiji 2009god 1,2Htp počelo da se čuje kloparanje na 80 hiljada i eno je nagurala 250 hiljada sa tim menjačem ... Da je druk ležaj čulo bi se kad stisneš kvačilo Ali opušteno vozi i uživaj u vožnji
Ma da samo opušteno Ja sam o ovom problemu razgovarao sa gomilom majsotra Prvi majstor sa kojim sam razgovarao je majstor Sale (Ac stojanov) kaze covek samo vozi i ne brini ... Inače kod mene se čuju malo ležajevi kloparaju na leru a menjali kvačilo pre 5000km stavili saks sve druk ležaj korpa lamela i ležaji se opet čuju malo ...Inace moja fabija pati od ovog problema od 110000km sad smo na 120000k ...