Autor Tema: Potpuno ugašen displej  (Pročitano 1834 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nmarkov80Započeo temu

Potpuno ugašen displej
« poslato: 13. Maj, 2016. 09:38 »
Da ne otvaram novu temu... Zamolio bih za pomoć. Već drugi put nakon pranja automobile u perionici. Potpuno mi je ugašen displej na fabiji 2 caravan, 1,9 tdi pd. Prošli put su mi u ovlaštenom servisu rekli da to hoće kad se ekran obriše mikro fiber krpom. hearcut Samo su resetovali ekran i radio je. Ne vozi mi se auto do servisa, da li se ovo nekom dešavalo i kako se ovo odradi? Hvala unapred!
  • Vozi: Fabia Combi, 1,9 SDI

Van mreže zarko.milutinovi

Odg: Potpuno ugašen displej
« Odgovor #1 poslato: 22. Jan, 2017. 14:35 »
Da ne otvaram novu temu... Zamolio bih za pomoć. Već drugi put nakon pranja automobile u perionici. Potpuno mi je ugašen displej na fabiji 2 caravan, 1,9 tdi pd. Prošli put su mi u ovlaštenom servisu rekli da to hoće kad se ekran obriše mikro fiber krpom. hearcut Samo su resetovali ekran i radio je. Ne vozi mi se auto do servisa, da li se ovo nekom dešavalo i kako se ovo odradi? Hvala unapred!
To se i meni par puta desilo kad počnem da brišem staklo na cajgeru sve mi nestane.  Skinuo sam kleme sa akumulator, sačekao malo, vratio nazad i to mi se više nije dešavalo.

Послато са GT-I9505  

Na mreži observer

« Odgovor #2 poslato: 22. Jan, 2017. 15:43 »
Izvinjavam se ali meni je ovo objasnjenje sa krpom smesno :)
Pa odozgo je zastitna plastika, displej je ispod i nema fizickog dodira sa njom, cak i da sivonjski pritiskate, a ne znam ko bi to radio...
Iskljucen je i uticaj statickog elektriciteta jer je razmak od 2-3 cm.
Imao Fabiju 2, pre 9 godina, poslednjih 5 godina vozim dve sluzbene, redovno sam koristio mikrofiber i nikad nista...
Ne razume ja :)
  • Vozi: VW Golf 7 1.2 TSI Trendline 2017

Van mreže Apatinac

« Odgovor #3 poslato: 22. Jan, 2017. 20:37 »
Meni se isto to desilo u Austriji na auto putu lagano sam presao prstom po zastitnoj plastici i displej se ugasio i vozio sam tako 100km dok nisam stigao na pumpu gde sam ugasio auto i posle par sekundio dao kontakt i opet je sve ok radilo dok je nisam prodao
  • Vozi: Octavia II 1,6 tdi