Autor Tema: ID trakice, Škoda Forum  (Pročitano 1676 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže supruga

Odg: ID trakice, Škoda Forum
« Odgovor #60 poslato: 01. Jun, 2016. 11:14 »
Kolega Zlatiću, ako je mora računica tačna, ti ćeš ipak biti "dobar" par stotina dinara na ovim trakicama....  =)) =)) =))
(troškove goriva i tvoje vreme, tonere i štampu nećemo uzeti u obzir jer si rekao da ćeš to gratis da uradiš, a i to su ionako sitni i zanemarljivi troškovi  :B=) ;))... Radi mira u "kući" mislim da bi bilo u redu da se tih par stotina dinara koje ćeš zaraditi refundira svakom članu koji je poručio trakicu (u visini od 5-10-15 dinara) ili pak da im se dostavi podloška za čep kartera koji će moći da iskoriste prilikom servisa. Takođe bih zamolila da se istim članovima koji kupuju kartice dostavi odštampano pismeno izvinjenje sa tvojim potpisom i potpisom mirkuk38 zbog vašeg zalaganja i entuzijazma da se škoda skup "unapredi"   :bravo: =)) =)) =)) :P uz eventualno razmatranje da se to više ne ponovi  8) :B=) :B=)
  • Vozi: Benzinjaru i Superbicu

Na mreži Peja

« Odgovor #61 poslato: 01. Jun, 2016. 11:16 »
Uz obaveznu "nanogicu"!  >:D
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD

Van mreže mirkuk38Započeo temu

« Odgovor #62 poslato: 01. Jun, 2016. 11:26 »
Bože, i vlastita žena me proziva, koji blam.  :-[  Zlatiću, najgori smo od sve dece.

ps. Napravismo "Skupštinu" ovde na forumu :P

Van mreže voyager

« Odgovor #63 poslato: 01. Jun, 2016. 11:38 »
@mirkuk38
@aleksandarzlatic

A što se vas dvojica pravdate i kome? Radite odličnu stvar! Kome se ne sviđa neka promeni forum ili barem temu!
  • Vozi: Octavia A7 vRS 2.0TDI 6M

Na mreži zare

« Odgovor #64 poslato: 01. Jun, 2016. 11:45 »
Ne znam zasto se pravdaju kada je ideja odlicna. Prihvacena je toliko koliko je prihavcena i to je to.
Kao sto mi nije jasna to prozivanje sa zasticenim logom i kakve veze neki clanovi foruma imaju sa tim kada je vlasnik foruma gazda i moze da radi sta hoce sa svojim forumom.

Van mreže IGOR 955

« Odgovor #65 poslato: 01. Jun, 2016. 11:49 »
Zlatiću i mirkuk38, sad u inat dušmanima da napravite polo majice, priveske za ključeve, hemijske olovke, upaljače, rokovnike, kišobrane, jakne, dukserice...ah,da...zaboravih mirišljave jelkice za naše škodilake....sa sve logom foruma, razume se  =)) :B=)
  • Vozi: Škoda Oktavia A5 1.9 TDI 2004

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #66 poslato: 01. Jun, 2016. 13:34 »
OK, bilo je sta je bilo, hajde malo da STISAMO STRASTI, bilo je tu i gluvih telefona, raznih prozivki i slicno.
Da razjasnimo par stvari:
- @dulefontana je prozvan sa moje strane zbog insinuacija koje je Pedja izneo da ga prozivaju ljudi koji su radili logotip i radili ranije dosta za ovaj forum, culi smo se telefonom i sve resili - IZVINJAVAM SE DULETU
- Logotip foruma nije ni na koji nacin komercijalno iskoriscen, niti je ista placeno za koriscenje istog, sto zakonski i ne bi bilo moguce obzirom da logotip nije registrovan i pravno zasticen, ali licno ga ne bi ni koristio bez obzira na to, jer pored zakonskih postoje i moralna nacela
- ID trakice i kartice nemaju veze sa administratorom foruma, on je samo dao usmenu dozvolu da to ponudimo sirem clanstvu, ideja je moja i Miroslavljeva, o zaradi necemo razgovarati niti cemo na takva pitanja odgovarati jer niko nije ni ranije pitao koliko kostaju besplatne stampe, pa nema potrebe da nas pitaju ni koliko zaradjujemo, KO HOCE UZECE, KO NECE I NE MORA... Necu nikome pravdati svoje troskove jer nema potrebe za tim.
- Sto se tice buducih predloga, insistiracu da na svim mojim buducim idejama odgovor o pokretanju istih da rukovodstvo foruma, dakle svi administratori, pocev od Pedje, da ne bi opet dovodili do ovakvih situacija koje nisu ni lepe ni produktivne za forum, vec samo DESTRUKTIVNE

Ukoliko se svi sa ovim slazemo, molio bih sve ostale kolege da vise ne raspravljamo o ovome, ili da otvorimo drugu temu o akcijama i predlozima, a da u nastavku ove teme eventualno prijave svoje interesovanje za kupovinu ID trakica.

Takodje, ko zeli i ID karticu, neka posalje svoje podatke na mail dprint.beograd@gmail.com i to sledece:
- clansko ime
- ime i prezime
- model Skode koju vozi + specijalna oprema, cip, tjuning...
- sliku Skode, ja cu je srediti, opseci...

Pozdrav svima
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

Van mreže robocoprs

• RallyeSport
  • Like ukupno: 1
  • L&K ugled: -8
  • Ако хоћеш победити, не смеш изгубити!
« Odgovor #67 poslato: 01. Jun, 2016. 16:56 »
... jer me prozivaju ljudi koji nisu aktivni ali vole da pljuju...
Evo jednog koji nije aktivan ali ti odaje priznanje za doprinos.  :bravo:

Van mreže bugarin

« Odgovor #68 poslato: 01. Jun, 2016. 17:35 »
Obicno to tako ide. Neko zapinje i trudi se da unapredi forum, radi to godinama, mlati se sa pripremama, stampom i postom, svi pametuju i savetuju, onda taj neko pukne ili biva napljuvan, pa se pojavi neko drugi ko opet zapinje, a ne zna koliko je neko pre njega vec izgubio vremena-zivaca-para....... Ali, tada je forum vec zaziveo, skupilo se ljudi i mnogi pricaju o stvarima o kojima nista ne znaju jer su dosli pre 6 meseci a i oni koji su dosli mnogo ranije nisu bas upuceni. Neki miniraju sa namerom, a neki iz ciste neupucenosti i bez zle namere.
Ako nekome nesto od ovoga nije jasno, rado cu pojasniti na sledecem skupu i do u tancine preneti sve sto sam doziveo u zadnjih par godina na ovom i prethodnom forumu.
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže Crveni gormit

« Odgovor #69 poslato: 01. Jun, 2016. 20:56 »
meni licno nedostaju te lepe sitnice nalepnice, trakice, ramovi, suvenircici, naocare za sunce, i sl, vezani za skodu i forum, majce zasto da ne

razumem ja da toga nema jer nema potraznje, nazalost.

Van mreže vlada320

« Odgovor #70 poslato: 01. Jun, 2016. 23:59 »
Podrzavam i maksimalno cenim doprinos, trud, zalaganje i entuzijazam Aleksandra Zlatica ovom forumu. Mislim da je on (uz administratora) najvredniji clan foruma za nekoliko godina njegovog postojanja. Moderatori i jos par entuzijasta (da ne nabrajam da ne bih nekoga izostavio) su takodje dali ogroman doprinos u radu, unapredjenju i popularizaciji foruma. Svima nama koji smo dugo na forumu je savrseno jasno da niko od njih nije nikada finansijski profitirao, svi su oni u gubitku, ukljucujuci i administratora, tako da bi to trebalo postovati. Mozda bi prvo trebalo licno upoznati nekoga, pa donositi svoje vidjenje, umesto iznositi insinuacije o profitiranju.
Podrzavam trakice i ID kartice za one koji ih zele. Ja licno to ne zelim, upravo jer ne zelim biti obelezen na zkupovima (mada retko i dolazim). Jeste problem sve upoznati i zapamtiti na skupu, ali obelezenost shvatam kao gubitak slobode, zigosanost i slicno. Mozda kada bude bilo nesto drugo, npr zidni kalendari su odlicni, slobodno treba reci koliko sta kosta i platiti. Ne placamo clanarinu, pa i ne ocekujem nista gratis.
  • Vozi: Mercedes B180 w245 / ex Fabia mk1 1.4 16v

Van mreže munja23

« Odgovor #71 poslato: 02. Jun, 2016. 10:15 »
Podrzavam ideju i ako nisam pratio temu.
Svaka cast na trudu i angazovanju za Zlatica i Miroslava.
Iz iskustva znam (nije vezan za forum) da u vecini slucajeva dobra namera moze da bude bas negativno protumacena.

Umesto da na ovom forumu imamo vise tema o interesantnim detaljima vezano za vozila, uzivanje u voznji, putopisi (nekolicina to radi bas kvalitetno), mi sa druge strane imamo clanove koji se utrkuju ko ce da postigne nizu potrosnju goriva, opsesija sa motornim uljima i slicno. Opsesija!! Ponekad postizu i bolje rezultate od fabricki deklarisanih :)

Forum na kojem su to glavne teme (u kojem i Zlatic i Miroslav veoma aktivno ucestvuju) jednostavno nije mesto gde cete uspeti da ovakvu vrstu akcije sprovedete u delo, osim ako nije "Free of Charge". To ste se uostalom i sami uverili.

• Vozi: 2024 Audi A4, 2023 Karoq, 2023 Fabia IV, 2022 Kamiq, 2021 Audi A3

Van mreže nkteam

« Odgovor #72 poslato: 02. Jun, 2016. 12:07 »
Nekom su opsesija putovanja, nekom voznja automobila nekom motori i ulje u automobilima.
Razliciti smo i to je lepota foruma i ljudi na njemu, i dobro je sto administratori nemaju takav stav da potenciraju odredjen skup tema vec su nasli mesto za maltene svaku temu koja je iole u skladu sa tematikom foruma. U prevodu, forum i teme na njemu su upravo takve kakve su mu korisnici.

Sto se trakica tice, pozdravljam trud svih ukljucenih u njihovu izradu. Meni licno nisu zanimljive.
  • Vozi: Octavia 2.0tdi Style 2016

Van mreže Karlheinz

« Odgovor #73 poslato: 02. Jun, 2016. 20:27 »
ideja je slabo podrzana od administratora Pedje koji ocigledno u njoj ne vidi svoj komercijalni deo
Zlatiću, da ne verujem da si dobar dečkonja i čovek sad bi te banovao na 5 godina zbog ove budalaštine koju si napisao.
A pošto verujem u ovo što sam napisao, dajem tebi i dulefontani šansu (za koga ne verujem, već znam to isto) da mi na PP pošaljete i objasnite - šta ste se to dogovorili i rešili.
A pošto si svojevoljno rešio da moj dobronamerni PP (koji je inicirao dulefonatana) pretvoriš i premestiš u javnost - što je za sankciju (po pravilima foruma) ima da štampaš do kraja života besplatno diplome za forum!
Ovde si i sam napisao i zaključio da je to što radiš - vrlo loše:
da ne bi opet dovodili do ovakvih situacija koje nisu ni lepe ni produktivne za forum, vec samo DESTRUKTIVNE

Napisao sam ovo u stilu šale, ali sam vrlo razočaran, tako da dok ne napište PP visite o koncu i ti i kolega Urednik. :-)
Nadam se da će ti mirkuk dati neki dobronamerni savet. :-)

PS. Svima "dežurnim" dušebrižnicima koji su se uključili u ovaj OFF topik - želim prijatan dan, naročito i posebno nekima!
PPS. Skoro svim, nekima stvarno hvala na lepim rečima.
  • Vozi: Yeti

Van mreže dulefontana

« Odgovor #74 poslato: 02. Jun, 2016. 21:24 »
Napisao sam PP, da li mogu da dobijem makaze za konac ili ako moze da mi se jos jedan krug obmota oko glave.  :P
(Vise ne znam ni da li smem da pisem javno)