Autor Tema: Zastita automobila od suncevog zracenja i toplote  (Pročitano 7226 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže -nebojsa-

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 63
Odg: Zastita automobila od suncevog zracenja i toplote
« Odgovor #30 poslato: 06. Feb, 2018. 20:07 »
Treba para uvek...nisu samo folije, evo vec 4-5 dana preko puta firme gde radim je patrola (a nikad do sada je nije tu bilo), a 300 m ispred skriven kod kruznog toka je drugi auto koji belezi prekrsaje. Prestajase ljudi celu smenu, zaustavljaju po 2-3 auta odjednom.
To sto toliko drndaju sa atestima dovodi i do toga da mnogi prestaju da ugradjuju folije jer nemaju ams-ov sertifikat za folije. Trenutno samo jedan ili dva proizvodjaca (citaj i uvoznika) folija imaju ams sertifikate. Takodje utice i na cene, za auto velicine novog Rav4 zatamnjivanje od B stuba nazad je oko 14-15000 din, zatim saglasnost uvoznika (oko 3000), ams "usluga"  :) je 9-10000 din.

Maksimuse, mislim da ce biti u obavezi da lepe nalepnice jer ce one sadrzati podatke o ugradjivacu, folijama,itd... tako se barem pretpostavljalo pre 4-5 dana jer nisu bili 100% sigurni.
  • Vozi: Škoda Octavia 3 Combi 1,2 TSI 6B 2013. Toyota Corolla Sol 1,5 2024.

Van mreže Maksimus

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 32
« Odgovor #31 poslato: 06. Feb, 2018. 20:23 »
Kapiram ja zasto je potrebna nalepnica (zbog atesta) ali ja to ne bih radio kako god okrenes.

Van mreže krcaerdoglija

• Laurin&Klement
  • L&K ugled: 54
  • ERDOGLIJA KINGDOM
« Odgovor #32 poslato: 07. Feb, 2018. 09:31 »
https://youtu.be/Kg5pisRCHzg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

• Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Login = pun pristup, 0 reklama

Zdravo! Uloguj se ili Registruj. Novi aktivacioni Email?