Autor Tema: Amortizeri za Favorita  (Pročitano 3102 puta)

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži mihajloalaspZapočeo temu

Amortizeri za Favorita
« poslato: 24. Jul, 2013. 20:12 »
Pozdrav svima, trebalo bi da promenim sva četri amortizera na Favoritu. Da li neko ima neki predlog, koju marku, novi/polovni itd (najradije bih nove). Razmatrao sam Monroe amortizere koji su mi malo skupi, ali ako su dobri onda i nije strašno.
  • Vozi: Octavia mk1, Superb mk2, Favorit 3X

Van mreže Turbo

Odg: Amortizeri za Favorita
« Odgovor #1 poslato: 25. Jul, 2013. 13:48 »
Kayaba, Bilstein.

Na mreži mihajloalaspZapočeo temu

« Odgovor #2 poslato: 11. Avg, 2013. 20:39 »
Hvala na odgovoru, da li slučajno znaš ko kod nas ima Kayaba amortizere? Bio sam u petak do EuroAuto-a, Monroe amortizeri (2 god. garancija) su 4.905 prednji i 4.280 zadnji, ukupno ~ 14.600 (za 4 kupljena 20% popusta). QH amortizeri su 3.000 prednji i 2.500 zadnji, garancija 1 godina. Bilstein su verovatno duplo skuplji od Monroe. Kakva su vaša iskustva sa pomenutim amortizerima?
  • Vozi: Octavia mk1, Superb mk2, Favorit 3X

Van mreže bugarin

« Odgovor #3 poslato: 11. Avg, 2013. 20:59 »
kayabu mozes naci u kit komercu, gazeli, lav autu, lucas srbija itd.
bilstein u vudimu, wagen internationalu itd.

sto se tice bilsteina, ja sam imao ponudu za moju oktaviju i cena je bila niza nego monroe i pored toga sto monroe daje tih 20 posto popusta na 4 kupljena amortizera.

• Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže pedja1693

« Odgovor #4 poslato: 13. Avg, 2013. 00:19 »
Za favorita kupi QH ili Viku i neces imati probleme,smatram da je bacanje para staviti Monroe ili Bilstein jer ce se svakako brze izamortizovati nego u nekom novijem autu recimo... Ali naravno sve je to do tebe... :)

Van mreže FavoRAT

« Odgovor #5 poslato: 05. Sep, 2013. 21:33 »
u svakom slucaju ne kupujte AL-KO amortizere,ja sam ih imao na favoritu nazad nove kad sam kupio auto,i nakon nekog remena ih skinuo i stavio polovne neke jer su ovi bili tvrdi kao da vozim na gewindama
  • Vozi: '98 Felicia LX 1.6