Autor Tema: Auto se gasi pri skretanju u desno!  (Pročitano 2152 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Cile93Započeo temu

• Ambition
  • Ugled: 1
Auto se gasi pri skretanju u desno!
« poslato: 15. Jun, 2016. 08:52 »
Ljudi pozdrav pomagajte! Voyim skodu feliciju 1,3 na plin pojavio mi se nov problem. Naime kada ga vozim i treba da skrenem desno ali samo u slucaju kada motam volan na desnu stranu auto se ugasi. Jednostavno mu padnu obrtaji i kao da izgubi struju negde.Posle toga sasvim normalno upalim na kljuc. I da jos jedna stvar nemam servo volan i primecujem da kada motam volan na desno mnogo lakse ide nego kada motam na levo bukvalno sa jednim prstom mogu motati na desno koliko je lako. Jutros sam krenuo na posao sad se volan okrece isto i levo i desno i ne gasi se isto kao juce ujutru. Pitam se sta bi tu mogao biti problem. Pomagajte!  :)
  • Vozi: Skoda Felicija 1,3 1999

Van mreže dulefontana

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
Odg: Auto se gasi pri skretanju u desno!
« Odgovor #1 poslato: 15. Jun, 2016. 13:59 »
Iskontrolisi da ti tockovi ne kace nesto, da nije neki tocak dobio luft, i ono sto je kod mene bio problem, grafit u razvodnoj kapi je toliko strcao da kada skrecem on se pomeri sa razvodne ruke i ugasi auto. Kako se auto ispravi, grafit dodje u kontakt sa rukom i motor ponovo radi normalno.

Van mreže Cile93Započeo temu

• Ambition
  • Ugled: 1
« Odgovor #2 poslato: 15. Jun, 2016. 15:20 »
Dule hvala provericu to mada evo danas ga vozim maltane ceo dan nijednom mi se to nije desilo sve je normalno sad. Svakako hvala na savetu! :)
  • Vozi: Skoda Felicija 1,3 1999

Van mreže dulefontana

• Laurin&Klement
  • Ugled: 41
« Odgovor #3 poslato: 15. Jun, 2016. 23:18 »
Isto moze da bude mada ne verujem da razvodnik ima luft, pa magnet zakaci kuciste, i onda ne baci varnicu