Autor Tema: Fabia 2 - "klak" sa leve strane, molim za pomoć  (Pročitano 1444 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sloba011Započeo temu

Fabia 2 - "klak" sa leve strane, molim za pomoć
« poslato: 01. Jul, 2016. 11:17 »
Dragi ljudi,

Molim vas za pomoć/savet.

Imam Fabiu 1.2htp, 2012, prvi vlasnik, prešla 15000. Bio sam 3 puta na servisu i ništa nisu našli a mene iritira žestoko. I na samo to, nego pre svega ne znam šta je a čeka me duži put na more sa ženom i dvoje male dece.

Naime, čuje se klak kada prelazim preko manjeg udubljenja, i osetim na volanu taj "klak". Ne čuje se uvek, nekad prelazim preko neravnina i ništa ali kad se desi taj KLAK imam osećaj da je nešto labavo i da će mi prednji levi točak otpasti. Takođe, kad se isparkiravam unazad idem, neki polu desni, i negde na pola puta čuje nešto i osetim na volanu.

Ovo je počelo pre 2 godine, na negde 7000km.

Bio sam 3 puta u ovlašćenom servisu i otprilike kažu da meni lupa u glavi. Ništa nisu našli. Garancija mi ističe za 2 meseca.

Hvala svima unapred.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.2HTP

Na mreži lipovaccc

Odg: Fabia 2 - "klak" sa leve strane, molim za pomoć
« Odgovor #1 poslato: 01. Jul, 2016. 12:43 »
Moj savet ti je ako te ovi ovde servieri kuliraju samo ti pošalji mejl centrali škode u cesku i ima ljudi da ti odgovore sve lepo opiši problem koji imas
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Na mreži bugarin

« Odgovor #2 poslato: 01. Jul, 2016. 13:08 »
U kom ovlascenom servisu si bio?
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

« Odgovor #3 poslato: 01. Jul, 2016. 13:36 »
U kom ovlascenom servisu si bio?

Ćirinac i Nbgd

« Odgovor #4 poslato: 01. Jul, 2016. 15:01 »
Moj savet ti je ako te ovi ovde servieri kuliraju samo ti pošalji mejl centrali škode u cesku i ima ljudi da ti odgovore sve lepo opiši problem koji imas

Da, svakako ću to uraditi, email je spreman.

Na mreži Karlheinz

« Odgovor #5 poslato: 28. Jul, 2016. 19:11 »
Šta si uradio? Jesi li slao email?
  • Vozi: Yeti

Van mreže Amir

« Odgovor #6 poslato: 01. Avg, 2016. 16:00 »
Vidi (ako je problem još aktuelan)

idi u prvu stanicu za tehnički pregled i traži da ti pregledaju prednji trap, meni je takav zvuk dolazio sa desnog prednjeg točka, i to samo ponekad, kada je neravnina kratka, recimo šina pokretne kapije, kad nailazim na trotoar ili se spuštam a nikada kada je recimo makadam ili šaht. Čak i u ležaju volana se mogao osjetiti. Kada su pregledali na onim pločama što kontrolišu amortizere našli su mi LIJEVI stabilizator i naravno obije gumice balans štange.
  • Vozi: Škoda Fabia 1.2 2003 + TNG