Autor Tema: Ne kupujte Ferrari  (Pročitano 3285 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže KarlheinzZapočeo temu

Ne kupujte Ferrari
« poslato: 26. Jul, 2013. 13:22 »
Ferari naplaćuje 3.533 dolara za držač za šolju

Vlasnici Ferarijevih automobila moraju da budu spremni da odreše kesu ako se odluče da ugrade dodatnu opremu u svoj luksuzni automobil, a to potvrđuje i cena karbonskog držača za šolju koji će vas koštati čak 3.533 dolara.

Novopečeni vlasnik Ferarija "F12" je na internetu podelio svoj račun koji je dobio uz automobil, a na kome, između ostale dodatne opreme, piše da ugradnja držača za šolju košta preko 3 hiljade dolara.

Iako smo sigurni da je karbonski držač za šolju vrhunske izrade i da u njemu sasvim stabilno stoji svaka kafa od 2 dolara, smatramo da je bolje iskoristiti tih 3.500 dolara za dodatni automobil koji fabrički ima ugrađen plastični držač.

http://vesti.mojauto.rs/Aktuelne-vesti/395590/Ferari-naplacuje-3533-dolara-za-drzac-za-solju
  • Vozi: Yeti

Na mreži 2 Busy

Odg: Ne kupujte Ferrari
« Odgovor #1 poslato: 13. Apr, 2014. 08:06 »
Da se nadovežem  :)) .Šta mislite o ovoj Fabiji?
http://www.polovniautomobili.com/oglas4660630/skoda_fabia_gt/

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #2 poslato: 13. Apr, 2014. 11:28 »
shta shta mislimo pa ovo je vrh,samo bi bila bolja da je mat crna ali ni crvenoj nishta ne fali  >:D
  • Vozi: fabia 1.4 mpi 50 kw 2000

Van mreže nebojsar

« Odgovor #3 poslato: 13. Apr, 2014. 11:59 »
shta shta mislimo pa ovo je vrh,samo bi bila bolja da je mat crna ali ni crvenoj nishta ne fali  >:D

I potrosnja koja je skoro ekvivalent mom superbu 2.0tsi :)
  • Vozi: Skoda Fabia 1.2 HTP, VW pasat B8 2.0TDI

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #4 poslato: 13. Apr, 2014. 14:03 »
I potrosnja koja je skoro ekvivalent mom superbu 2.0tsi :)
slazem se za potroshnju ali ide ko shashava!!!!

Na mreži bigor

« Odgovor #5 poslato: 13. Apr, 2014. 14:15 »
Potrosnja ne bi trebalo da prelazi 8.5l kombinovano jer ja imam 2.0 na oktaviji i jako sam zadovoljan potrosnjom
  • Vozi: skoda oktavia 2.0 AZJ

Van mreže krcaerdoglija

« Odgovor #6 poslato: 13. Apr, 2014. 14:24 »
pa to je super onda za taj motor  8)

Van mreže Turbo

« Odgovor #7 poslato: 13. Apr, 2014. 16:01 »
Ovo mora da ostane zabeleženo, opis oglasa za Fabiju 2.0i

Citat
Unikat iz Skode, jedinstven auto po izradi i sasiskom broju.Napravljen specijalno za kupca u Dubaiju, odakle je i uvezen, sa svim potrebnim pratecim dokumentima kao dokaz.Vozilo od 2000 kubika i kocnicama od Octavie VRS, 117 konjskih snaga i trapom od Golfa 5.Takodje enterijer specijalno narucen.Automobil je garaziran.Registrovan do maja 2015, osigurani putnici, stakla.Od opreme vozilo ima:Alu felne sa novim letnjim i zimskim felnama koje ne postoje u Evropi.U vozilu se ne pusi.Sve ostale informacije putem poziva, ne poruke!Auto se nalazi na Karaburmi.Samo ozbiljni kupci, zamena samo za skuplje vozilo.

Pa ja plačem :D

Na mreži bugarin

« Odgovor #8 poslato: 13. Apr, 2014. 17:03 »
ti turbo places, ja oplako :)))))

fabia za dubai?
sa sve Hu 402 i sony cd-om ispod (pritom zbudzen)
papucice gasa-kvacila-kocnice satro TYPE R (HONDA)
bez zadnjih podizaca stakala?
po prekidacu bih rekao da nema prednje maglenke....................iako u oglasu pise da ima.

mozda i jeste za dubai.................mozda sam ja previse sumnjicav i cinican..............
  • Vozi: Octavia mk2 1.9tdi PD

Van mreže djordjebg

« Odgovor #9 poslato: 13. Apr, 2014. 17:12 »
On jeste lupetao ali postojale su Fabije manjih serija, Skoda Fabia Tour de France recimo. Sa poptuno drugacijom rucicom menjaca( lici na Fabija 2 rucicu), koznim volanom iz Fabije VRS( samo nije perforirani) i boljim sedistima.

Ovo iz oglasa je serijski model koji je modifikovao neko ko jarko voli crvenu boju.:)
Evo nekih slika

« Poslednja izmena: 13. Apr, 2014. 17:24 djordjebg »

Na mreži bugarin

« Odgovor #10 poslato: 13. Apr, 2014. 17:33 »
dordje, niko ne kaze da nisu postojale male serije. secam se da je za nemacko trziste postojao jedan model sa drugacijom rucicom menjaca, drugacijim maglenkamai jos ponecim. ne secam se naziva modela nazalost.

fabia pre FL, se radila su sledecim paketima opreme:
basic/junior, praktic, classic, fresh, choice, joy, run, comfort, elegance, rs, praha, flash

ovo su modeli koji su bili u redovnoj ponudi ili su mogli po narudzbini da se dostave. e onda su jos isli neki paketi direktno vezani za odredjenu zemlju.

i niko to ne spori.
ali mi je van pameti da neko u dubaiju narucuje fabiu i da ona ovako izgleda. mozda jedino neki peti sekretar ceske ambasade u dubaiju. ali ambasada im je u abu dabiju, nije u dubaiju :)

Van mreže djordjebg

« Odgovor #11 poslato: 13. Apr, 2014. 17:37 »
MA ja to kazem kao zanimljivost Bugi:)
Kod nas su sve ionako dolazile iste.:)

Van mreže nikolaj

« Odgovor #12 poslato: 13. Apr, 2014. 19:54 »
Ovu crvenu Fabiu videli smo uživo na jednom od predhodnih skupova, koji smo održali sa one druge strane Arene 03.11.2013. Ja mislim da je tu Dr Frankenstein umešao prste i to negde u Mokroluškoj ulici ( ko zna gde je razumeće )
« Poslednja izmena: 13. Apr, 2014. 20:03 nikolaj »
  • Vozi: Škoda Yeti 1.2 TSI Active, 2011.

Na mreži bugarin

« Odgovor #13 poslato: 13. Apr, 2014. 20:35 »
meni izgleda bas kao sto je nikolaj napisao.
na kraju krajeva, sve se lako proveri preko broja sasije ili nalepnice sa kodovima.

Van mreže dulefontana

« Odgovor #14 poslato: 14. Apr, 2014. 00:43 »
Evo i slike sa skupa