Autor Tema: Superb 3 + Eibach Pro kit  (Pročitano 9611 puta)

0 članova i 32 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže mirkuk38Započeo temu

Odg: Superb 3 + Eibach Pro kit
« Odgovor #15 poslato: 14. Jul, 2016. 20:32 »
Napred i pozadi:

Uzeti u obzir da prednje gume idu u đubre na jesen, odn. imaju 5mm manje šare od zadnjih. Recimo da imamo 35mm i napred i nazad, sa novim gumama.

Drop od 20ak milimetara bi mi čučnuo kao budali šamar...  :))
« Poslednja izmena: 14. Jul, 2016. 20:42 mirkuk38 »

Van mreže batke

« Odgovor #16 poslato: 14. Jul, 2016. 22:52 »
Meni se lično mnogo dopada kako izgleda ova bela spuštena Superbica. Imaš 19" felne i lagano spuštanje će po mom mišjenju da ulepša auto. No ukusi su različiti...
Što se tiče udobnosti tu više mogu da kažu Filip i voyager, ali ako udobnost ostane na nivou koji trenutno imaš, mislim da treba da budeš zadovoljan. Raspitaj se o oprugama sa Passata B8. Ako ti treba neki kontakt drugar mi radi u jednom od ovlašćenih dilera i servsera možemo da ga pitamo šta misli.
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

Van mreže aleksandarzlatic

« Odgovor #17 poslato: 15. Jul, 2016. 09:00 »
Nadam se da je to misljenje tacnije od misljenja tvojih drugara za vremensku prognozu :)
  • Vozi: Renault Kadjar 11.2019. 1.5 DCI 260Nm/115HP Business Edition paket

« Odgovor #18 poslato: 15. Jul, 2016. 09:01 »
Zlatiću.... BRAVO !!!   =)) =)) =)) =)) =))

Van mreže lipovaccc

« Odgovor #19 poslato: 15. Jul, 2016. 09:18 »
Ovaj rus ga je lepo spustio

Ovo su slike sa www.drive2.com
Mislim da se od miroslava superbica lepse izgledati kada se spusti sa onim audi felnama  ^-^ mnogo mocno  ^-^
  • Vozi: Škoda Fabia 1,2 htp 2005god

Van mreže batke

« Odgovor #20 poslato: 15. Jul, 2016. 14:02 »
Zlatiću.... BRAVO !!!       

Vidim ja da ćeš sam da tražiš pomoć u Škodi i VW-u   :P
  • Vozi: O3 2.0 tdi elegance+svašta nešto; MY2015; Revochip; Eibach prokit & RS 18"

« Odgovor #21 poslato: 15. Jul, 2016. 15:54 »
Ništa, kao i za VCDS, čekam da isprobaš kod sebe pa se čujemo.. Da ne bacamo obojica pare bezveze - dovoljno je da to radi  jedan! :)

Šalu na stranu, meni ne smeta visina (nekad mi i odgovara što je viši), a i slažem se sa zlatićem da mi nekako ne ide da od porodične limuzine pravim trkački auto. A svakako na tu temu još uvek kaskam za tobom (veće felne, chip tuning.. ), pa o spuštanju i ne razmišljam!  ;)

• Vozi: Skoda Superb MK3

« Odgovor #22 poslato: 15. Jul, 2016. 16:06 »
Moram da patosiram auto, kako bih poboljšao aerodinamiku i smanjio potrošnju... nikako da sustignem ove iz TSI klana.. svi mi se smeju  :B=)

Zvao Bomrad (dileri za Eibach).. dali mi cenu 275€. U Nemačkoj sam našao za 130€ online. Ako Peja uspe da ih ugrabi, doneće mi sada kada bude dolazio na odmor u Srbiju. Videćemo...

Van mreže Filip

« Odgovor #23 poslato: 15. Jul, 2016. 16:22 »
pozovi Mass, vidi koliko su tamo, pa na tu cenu može dole 20% popust
  • Vozi: Škoda Octavia 1.8 TSI Elegance + Eibach & RS 18" + Revochip

Na mreži Markkoni

« Odgovor #24 poslato: 15. Jul, 2016. 17:01 »
Svakako uzmi te preko. Za tu, i slicnu lovu, neces ovde uspeti da uzmes.

Tapatalk Post

Na mreži zare

« Odgovor #25 poslato: 15. Jul, 2016. 20:09 »
Nekada ("davno") je bilo da se lepo skinu opruge, ode kod kovaca, on lepo raspali vatricu i "malo" kucne da ih sabije na koliko treba. Em dobijes opruge za dan-dva, em dobijes stvarno malo tvrdje, em biras koliko ces da spustis.
A ovo sad citava nauka  :P.

« Odgovor #26 poslato: 15. Jul, 2016. 20:33 »
Znam kako to ide.. nosio sam opruge sa drugarom, za njegovog Golfa GTI. Jedini kovač koji se igrao sa nama klincima :P

Na mreži t.salai

« Odgovor #27 poslato: 16. Jul, 2016. 11:37 »
Nekada ("davno") je bilo da se lepo skinu opruge, ode kod kovaca, on lepo raspali vatricu i "malo" kucne da ih sabije na koliko treba. Em dobijes opruge za dan-dva, em dobijes stvarno malo tvrdje, em biras koliko ces da spustis.
A ovo sad citava nauka  :P.

Bolje je onda bonsekom otkinut krug-dva, ako nista ne mjenjas elasticnost materijala a relativno opruga je jedan od "najradnijih" dijelova auta, pa moze doci do zamora materijala tu gdje si grijao spiralu i onda krc u voznji.
  • Vozi: Skoda Fabia - 1.9 TDI vRS - OEM+

Na mreži zare

« Odgovor #28 poslato: 16. Jul, 2016. 15:13 »
Secenje opruga je uvek bila losija varijanta nego skracivanje grejanjem. Od onih koje znam da su to radili a bilo ih je mnogo, ne znam da je nekom opruga pukla posle obrade kod kovaca. Niti sam cuo da je bilo kome pukla opruga. Ali se znalo kod kojih ljudi se nose opruge. Pa vi sada imate fabricke opruge koje pucaju same od sebe i to dok auto stoji.

Problem sa secenjem je sto mozes da seces opuge koje nisu potpuno cilindricne celom visinom (kao sto je ovde slucaj) i ako mozes da ih seces nastaje problem naleganja opuruge na lezista jer fabricka opruga na svojim krajevima je prilagodjena za kontakt sa amortizerom. Kada je iseces to vise nema veze sa zivotom.

Na mreži Peja

« Odgovor #29 poslato: 16. Jul, 2016. 20:49 »
Ako Peja uspe da ih ugrabi, doneće mi sada kada bude dolazio na odmor u Srbiju. Videćemo...
Neka mi pošalju... adresu imaš... napravi sačekušu u BG-u...
  • Vozi: Kodiaq 2.0 TDI DSG FWD