0 članova i 33 gostiju pregledaju ovu temu.
Sa OEM vešanjem, u toj krivini sa 180 nisam osećao kao da vozim po šinama i nisam imao želju da dodajem gas. Sa KW-om je druga priča, auto prati trajektoriju brze trake i dalje ubrzava...
Svratili večeras do Filipa, Zlatić i ja. Stigli malo ranije, tako da smo vreme iskoristili da ubacimo nešto u kljun, a Zlatić je potom upalio telefon i jurio pokemone po centru. Blam me uhvatio.. samo gledam da nas neko od komunalaca ne pojuri, dok je Zlatić gazio travu i preskakivao cveće i nisku živicu. Ono kada pomisliš, šta će to meni u životu . Elem....... Sve u svemu, lepo smo ubili vreme... Zlatić je bio oduševnjen rezultatima koje je postigao u igrici; mada ništa ga nisam skapirao. Never mind. U povratku je Zlatić maltretirao moj auto, zaletio se uz Bubanj potok i komentariše kako je morao da koriguje volanom dok njegova bela bombonica ide kao po šinama tuda. Htedoh mu reći da smo išli 160km/h, dok on tu inače razvija jedva stotku, ali nisam hteo da mu kvarim trenutak. Baš je bio happy. Neka mu bude... bela bombonica je zalepljena za asfalt. I troši samo 10% više od Superbice.O Zlatiću ...