Autor Tema: Obloga ručne kočnice Octavia2  (Pročitano 1542 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže AlibabaZapočeo temu

• Active
  • **
  • Ugled: 0
Obloga ručne kočnice Octavia2
« poslato: 27. Jul, 2016. 17:13 »
nije učvršćena kako treba, ili je nešto popustilo . "Bježi" naprijed-nazad centimetars, što i nije neki bed , ali u nekim ključnim trenucima kada trebaš otpustiti ručnu na vrijeme, dugme "nestane" , pa i nije baš super. Odlučio sam to nekako sam popraviti , ali bih volio znati koliki je posao doći do same ručke , odnosno koliko "boli"  >:( skidanje one plastike/konzole iz koje viri ručna. Na servisu ih ne zanima drugo rješenje osim montaže nove obloge - 100 Eura ! ...
Zahvaljujem. :)
  • Vozi: Škoda Octavia 1.6 TDI 2013

Van mreže Sivi87

• Registrovan
  • Ugled: 0
Odg: Obloga ručne kočnice Octavia2
« Odgovor #1 poslato: 15. Mar, 2021. 11:13 »
Ljep pozdrav imam jedno pitanje.
Znaci jucer sjdenem u svoju skodu octaviu stisnem kocnicu dignem nogu sa papucice od kocnice i cuje mi se zvuk kao probusene gume da ide iz pedale...dali je se neko vec susretao sa tim problem i dali mozda zna u cemu je caka?
Hvala na odgovorima😁
  • Vozi: Skoda octavia

Van mreže pajapop

• Laurin&Klement
  • Ugled: 15
Odg: Obloga ručne kočnice Octavia2
« Odgovor #2 poslato: 15. Mar, 2021. 14:57 »
Meni ovo lici na osteno vakum crevo..ili spoj creva sa servom kocnice...Ako pri tome imas i neravnomeran rad motora ( zbog ususavanja fals vazduha koji se mesa sa gorivnom smesom u usisnoj grani) onda je sigurno to....U svakom slucaju servo kocnice se mora proveriti kod majstora,,,
  • Vozi: Škoda Felicia 1.3 lx 43kw 2001, Škoda Fabia 1.2 htp 47kw (6Y3) sedan 2003.