0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Najverovatnije vam staklo ne ide pravolinijski nego se u nekom trenu ukosi i auto to registruje kao prepreku. Kad ga zatvaras mm po mm prozor se ne iskosi i zato se zatvori. Problemje u onim nosacima na kojima je staklo naslonjeno. Promeni njih i problem ce nestati.... ovo ti pricam iz iskustva, imao sam taj problem. Sent from my iPhone
@strahinja, a sta si tacno naprskao? Kuda sve?
Naprskao dobro bocne strane kuda klizi prozor, samo to. Pokusacu da nadjem neki video, ako nista snimicu sutrahttps://www.youtube.com/watch?v=cl-7LtQuRfsSent from my SM-N910C
Malo je starija tema, ali da podelim moje iskustvo...Skoda octavia 1.9, 2010, karavan, eleganceKada podignem suvozacevo staklo, normalno ide do pola ali se zatim spusti skoro do kraja. Problem i nije neki problem ali pre neki dan sam zbog toga pokisao kao miš, pa sam resio da ga resim!Porucen je drugi podizac, ali pri demontazi, uvideo je majstor da je moj skroz ispravan, sledeci je bio na redu motor. Sa njim smo se vise igrali, uglavnom, zamenjen je prvo sa jednim sa golfa 5, zatim i sa oktavije ali 2013 i jedne 2010. Svaki je po nesto radio od ovih motora, ali nijedan nije uspeo da spoji podizanje i spustanje i kontrolu retrovizora. Majstor iz AutoCacka je na kraju uzeo taj od oktavije 2013 i prekodirao ga, ali ni to nije uspelo. Sve u svemu, fino vreme smo proveli popravljajuci ali nista nije postignuto.Svaka sugestija je dobrodoslaSent from my SM-N910C