Autor Tema: Iskustva sa reparacijskim setovima za podizace?  (Pročitano 1021 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže jaskoasZapočeo temu

Iskustva sa reparacijskim setovima za podizace?
« poslato: 02. Avg, 2016. 23:20 »
Moze li neko ako je imao iskustva sa ovim reparacijskim setovima za podizace stakla jel to dobra stvar kakvog su kvaliteta i drze li barem u pola kao ovi fabricki ,danas mi je pukla sajla a davala je simptome vec duze vrijeme.Planiram sam to sebi da sredim jer sam vec prije skidao tapacirung i lim tako da mi to nije problem samo me brine da li ici na varijantu reparacije ili kupiti cijeli set i samo pricvrstiti za lim.Imam u ponudi 20 eura reparacijski set a 30 eura komplet sve spremno samo stegnuti nema zezanja sa montiranjem sajli.Pozdrav

Van mreže sasacalko

Odg: Iskustva sa reparacijskim setovima za podizace?
« Odgovor #1 poslato: 03. Avg, 2016. 07:43 »
To je skupo. Popravka podizaca je od 2000 do 3000 din, zavisno od kvara. Ne isplati se to da radiš sam.

Van mreže Saray

« Odgovor #2 poslato: 04. Avg, 2016. 08:58 »
Slican problem na autu koje sam nedavno kupio, i na koji sam upozoren ali mi nije bio razlog odustajanja od kupovine.
Dakle suvozacev takodjer, kada pritisnem dugme za podizanje o ide nekih 10-15cm i samo se vrati dole. Upravo tako kao da naidje na neki otpor.

Podizanje rjesavam tako da vise puta "pojedinačno" podizem prozor i on zaista i dodje do vrha. Nisam pokusavao ovo sa ugasenim motorom i bez voznje.

E sad, mislim je da je ovaj tapacirnug skidan i ciscen od nekog sitnog morskog pjeska iz Ulcinja i da to nije vraceno da valja.

• Vozi: Octavia 3 (5E3) 1.6D, 81kW,2015

Van mreže alexa06

« Odgovor #3 poslato: 12. Avg, 2016. 01:24 »
Ja sam sam zamenio, ima lik na bubanj potoku prodaje kompletno plastike i sajle za 2000din!

Послато са D6503  

Van mreže Tule

« Odgovor #4 poslato: 12. Avg, 2016. 09:34 »
Ne znam koliko to varira od modela auta, ali vi ste ekstra dobro prosli.
Meni je bio otkazao prednji desni prozor, majstor skinuo ceo taj mehanizam i odneo u servis koji se bavi samo sa tim.
Samo je nova sajla stavljena, mehanizam vracen nazad. Majstor + servis = 3-4 hiljade, nisam siguran bas.
Ubrzo je isti prozor poceo da zeza ponovo, zapinje, skripi... ista prica, majstor ponovo skinuo odneo na servis...otisli valjci, znamenjeni novim. Platio sam samo servis toga 2000 din.
  • Vozi: Skoda Superb 2.5 V6 TDI 2003